22.10.2016

Ейбар oтстрани развратниците Енрич и Луна

Двамата наказани заради секс скандала

Още

Затвор грози играчите на Ейбар след публикуването на секс клипа

Сериозни неприятности за Антонио Луна и Серхи Енрич

Футболисти на "Ейбар" се извиниха за порноклип

Антонио Луна и Серхи Енрич вбесиха феновете с оргия в интернет