28.10.2016

Ето я уникалната турска вкусотия: Цигара бюрек ще ви вземе акъла с хрупкава коричка и сочна плънка. А и стават за нула време:

Цигара бюрек е обичано турско ястие, което се сервира в дома за закуска, обяд и вечеря, пише zajenata.bg. Формата на тези вкусни рулца е подобна на кубински пури - оттам е и името!

Още

Обвинението: Клошарят Любчо запалил тютюневите складове с цигара, по непредпазливост

Пловдивският клошар Любомир Данчев е запалил по непредпазливост тютюневите складове. Бездомникът хвърлил незагасена цигара и от там пламнала искрата. Както БЛИЦ съобщи, Окръжна прокуратура-Пловдив внесе в Районен съд-Пловдив обвинителен акт спрямо Любомир Данчев, на 45 г., за това, че на 20.08.2016 г. в Пловдив по непредпазливост е запалил чужд имот – сграда, със значителна стойност-тютюнев склад на ул.“Екзарх Йосиф“ 13, като от пожара  са последвали значителни вреди в размер на общо 11 784 537 лв. на общо пет съседни сгради (бивши тютюневи складове) за следните юридически и физически лица -  „Р.И.П.А.“ ООД-Пловдив, „Галакси инвестмънт груп“ ООД-Пловдив, „Тотал спорт-2015“ ЕООД-Пловдив, „Нордикс инвест“ ООД-Пловдив и за 11 израелски граждани, собственици на една от сградите.

4-годишно с цигара скандализира Facebook

Скандален клип с дете на около 4 години с цигара в ръка разбуни духовете във Facebook. Видеото вече е свалено от социалната мрежа, а момчето, което...

Скандално! 4-годишно дете с цигара в уста взриви социалните мрежи (ВИДЕО)

Мъжът, в чиито профил бе публикувано видеото, вече изтрито, твърди, че е правено от сина му, който е в девети клас. До днес не знаел за случката. Заради страх от саморазправа разрешава разговор с автора на клипа, но без да показваме лицето му, информира Нова телевизия.

Скандален клип с детенце с цигара в уста разпали социалните мрежи

Клип с дете на около 4 години, което демонстрира как пуши цигара, се появи в социалната мрежа и предизвика стотици възмутени коментари. Авторът на клипа заяви пред камерата на NOVA, че заснетото било детска шега.

БЛИЦ-ОЧЕВИДЕЦ! И таз добра: Касиери в метрото смело си запалиха цигара (СНИМКА/ВИДЕО)

Касиери в метрото на станция "Бели Дунав" смело си запалиха цигара, докато са в кабинката. На нелепата гледка е станала свидетел бдителна столичанка, която е успяла и да заснеме нарушителите.

ХОНКОНГ СРЕЩУ ТЮТЮНЕВИЯ ДИМ: Солени глоби за цигара на обществено място

Китайците водят изключително здравословен начин на живот