26.10.2016

Италианският мафиот Мама се е криел 5 години в дома си (ВИДЕО)

Италианският мафиотски бос Антонио Пеле, с прякор Мама, се е криел пет години в своя дом, предаде Би Би Си. 54-годишният мъж е направил в жилището си тайно помещение между спалнята и банята.

Още

Нова схема за измама: Омбудсманът ме праща да ти опиша парите

Не се доверявайте на непознати, предупреди Мая Манолова

Всеки път карам мама да ми я прави като ходя да я видя на гости. Това е любимият ми десерт, никога не остава и парченце (ВИДЕО)

Интернет е пълен с рецепти за бързи десерти , които не отнемат много време и труд и не се печат.  Ето една рецепта за бърза торта, която ще ви хареса, пише zajenata.bg.

Ще отнемат точки на клуб от Висшата лига за финансова измама

Фалшива банкова гаранция е на път да доведе до наказание с отнемане на точки на един от отборите в английската Висша лига, пише английският "Телеграф". "Телеграф" публикува въпросния нередовен документ и подчертава, че предстои глоба и дори вероятно отнемане на точки на въп

Колкото повече, толкова повече: Малка лъжа – голяма измама

Нечестното поведение увеличава мащабите, смятат учени

Разследват Уотфорд за измама с документи

  Уотфорд може да бъде лишен от няколко точки заради подправени документи. Английската футболна лига (EFL) вече разглежда случая, съобщава Telegraph, предаде БГНЕС. Според изданието, манипулираните документи са бил използвани през 2014 г. при закупуването на клуба от Джино Поцо. "Пристъпихме към разследване на обвиненията срещу Уотфорд. Клубът трябва да предостави подробен отговор на тях. След това ще бъдат взети съответните мерки", заяви представител на EFL. Според правилата на организацията при такова нарушение може не само да бъдат отнети точки и наложена голяма глоба, но и клубът да бъде изваден от Премиършип. Последната санкция досега не е прилагана в английския футбол. След девет кръга от Висшата лига Уотфорд има 12 точки и заема девета позиция. 

Шестима осъдени за измама и изнудване на мъж в Русе, двама влизат в затвора

Шестима са осъдени за измама и изнудване на мъж от Русе, по т. н. дело „Щастливото бебе“, а двама от тях влизат в затвора. Присъдата на Върховен касационен съд е влязла в сила след разглеждане на делото на три съдебни инстанция и уважени протести на Апелативна прокуратура – Велико Търново и Окръжна прокуратура - Русе. Ивайло К. и Божидар К.