24.10.2016

Хванаха рекордно количество канабис в Свиленград

Рекордно количество канабис бе иззето от частен имот в Индустриалната зона на Свиленград. След проверка на свиленградската полиция се оказало, че на...

Още

​Бивш шеф на митница Свиленград е арестуван за стрелба по хора

Павел Лилянов, който беше начело на службата до средата на 90-те години, бил задържан от спецчасти на полицията тази сутрин в дома си. Причина за задържането му е пиянски скандал от предната вечер, когато Лилянов е стрелял с ловна карабина по група роми в къща в Свиленград. Двама души са леко пострадали след изстрели в краката им. Органите на реда ще искат постоянна мярка за неотклонение спрямо Лилянов.

Бивш шеф на митницата в Свиленград стреля по роми

Водили спор за жена, извадил карабината след пиянски скандал

Арестуваха ексшеф на митница Свиленград, стрелял по цигани

Павел Лилянов е бил задържан от спецчасти на полицията тази сутрин в дома си

Бивш шеф на митницата в Свиленград е арестуван заради стрелба

Бившият шеф на митница "Свиленград" Павел Лилянов е арестуван за стрелба по хора, предаде Би Ти Ви. Причината е скандал от предната вечер, когато Лилянов е стрелял с ловна карабина по група роми в къща в Свиленград. По първоначални данни те водели спор за жена. Двама са леко пострадали след изстрели в краката им. Органите на реда ще искат постоянна мярка за неотклонение спрямо Лилянов.

Арестуваха бившия шеф на митница Свиленград!

Бивш шеф на митница Свиленград е арестуван за стрелба по хора. Павел Лилянов, който беше на чело на службата до средата на 90-те години, бил задържан от спецчасти на полицията тази сутрин в дома си.