22.10.2016

Никой вкъщи не им прощава! Страшни бисквитки, особено с чаша мляко!

Ако сте фен на здравословния начин на живот и внимавате за фигурата си, но пък обичате и сладичко, обърнете внимание на тази рецепта.  Овесени ядки , смесени с кисело мляко - това е вкусна и засищаща закуска, от която може спокойно да си хапвате до насита.

Още

Страшни данни: "Тихият убиец" мори 100 000 българи

Капка кръв от пръста и 15 минути. Точно толкова са необходими, за да се изследвате за хепатит С. От вторник вече може да го направите безплатно в София на ул. "Самуил" №111, където работи кабинет. В продължение на 15 години в Центъра за сексуално здраве се предлагат безплатни тестове и консултации за ХИВ. Сега обаче дейността се разширява и се добавя и и изследването за хепатит С. Инициативата е на сдруженията "ХепАктив" и "Здраве без граници", и е подкрепена от фармацевтична компания. Анонимността на изследваните е гарантирана.

На границата ни: Бесни страшни пенсии!

Навремето, след края на студената война, като окастриха армията, в охранителния бизнес се вля огромна маса подготвени и ненужни на системата хора. Командири на полкове обикаляха паркинги, ракетчици стояха по входове на офиси. Дори имаше вътрешен...

Страшният руски самолетоносач „Адмирал Кузнецов” повежда огромна армада към Сирия (ВИДЕО)

Най-големият руски самолетоносач „Адмирал Кузнецов” е взел курс към бреговете на Сирия на Средиземно море, съобщи „Интерфакс”. Очаква се той да остане в акваторията на Средиземно море четири-пет месеца.

Сензация: Змия впи зъби в дясната гръд на манекенка и умря в страшни мъки (СНИМКИ)

Змия умря от силиконово отравяне, след като захапа гръдта с импланти на красив израелски модел, пише в."Дейли мирър". Изданието напомня инцидента, кадри от който с дата от пролетта на 2011 година, станали популярни.

Пушачите намериха цаката на страшните картинки по цигарените кутии

Пушачи от Пазарджик „обличат" кутиите с цигари със специално произведени за товакартончета, за да не гледат ужасяващите снимки. Новият артикул е алтернатива на табакерата, но в пъти по-евтин - 30 стотинки. Ползва се многократно, като се нахлузва плътно по нелицеприятната част от опаковката, съобщава Дарик.

Балтия за ромските сватби! Погват ги със страшни глоби в този град

Пет акта за нарушения на обществения ред са съставени за ромски сватби и сюнети на открито при внезапните съвместни проверки на Инспектората и Шесто РУП. Акциите са проведени по сигнали на граждани, възмутени от силната музика и шума в „Столипиново”, съобщи директорът на общинско ФБР Ангел Славов.