21.10.2016

Депутати питат защо от 10 години не е провеждан конкурс за директор на НИМ

Шестима народни представители, начело на които Мартин Димитров и Петър Славов, внасят питане към министъра на културата Вежди Рашидов относно достигнали до тях сигнали за значително забавени конкурси за директорски длъжности в неговия ресор. Става въпрос за директора на

Още

Сирийски бежанец протестира, иска да го депортират от Англия обратно в Сирия (СНИМКИ/ВИДЕО)

Сирийски пластичен хирург, който твърди, че иска да напусне Великобритания и да се върне в раздирания от война Алепо, беше арестуван в имигрантски център днес, пише "Дейли мейл".

Андреа шокира с дебели като килим вежди и надути до пръскане джуки (СНИМКА 18+)

Огромни, нови, безсрамни джуки показа Андреа. Чалгаджийката се изфука с потресаващо фото – като от филм на ужасите се е докарала. 

Разврат или изкуство: танцьори се събличат чисто голи по улиците по цял свят (СНИМКИ 18+)

Представете си ситуацията: вървите си по улицата, а пред вас се събличат десетки младежи, застават в странни пози, а след като ги снимат, се изпаряват като дим. Бихте ли останали учудени? 

Така се справят с нарушителите във Варна! Джип бута 10 метра кола с бронята си (СНИМКА)

Скандален инцидент на пътя е станал около обед край бул. „Владислав Варненчик", близо до блок 112. Шофьор на черен джип "Нисан" е избутал с броня лека кола „Шкода", съобщиха за Дарик очевидци на неприятната случка.

Шалке продължи без грешка след минимална победа (ВИДЕО)

Ница записа първи точки в Група "I" на Лига Европа

В бразилските затвори се бият като зверове (СНИМКИ/ВИДЕО)  

Серия от кадри показват как затворници се бият в смъртоносни боеве, които спират, едва когато „някой от мъжете изгуби съзнание”. След изплуването им наяве, властите обещаха, че ще предприемат мерки и ще накажат замесените в зверствата.