22.10.2016

Красиво момиче! Какво не е наред в тези снимки?

Ще успеете ли да доловите зависимостта, прикрита зад красивите моменти?

Още

Генералният секретар на ООН разказа какво позволява на КНДР да не съблюдава резолюциите

Генералният секретар на ООН Бан Ки-мун заяви, че Съветът за сигурност понякога твърде бавно изразява своята позиция по въпроса за изпитанията на оръжие, които се провеждат от КНДР, което ѝ дава възможност да не спазва резолюциите на световната организация, предаде РИА Новости.

Как Путин спаси "Роснефт" и какво получи в замяна

Πpeди двe гoдини pycĸият eнepгиeн гигaнт "Pocнeфт" бeшe yдapeн oт cpивa в цeнитe нa пeтpoлa и нaлoжeнитe oт Зaпaдa caнĸции cpeщy Mocĸвa. Toгaвa пpoизвoдитeлят бeшe изпpaвeн пpeд 20 милиapдa дoлapa дългoвe.

Болен съм тежко заради моето поколение, изпразнено от всякакво човешко съдържание

Френският писател Антоан дьо Сент-Екзюпери оставя една от най-ярките следи в душата на 20. век с философско-поетичната си книга "Малкият принц". Роден в старо благородническо семейство, той с болка преживява снижаването на културата и човешкия дух,...

Трайков: Борисов да каже от какво ни пази, че предава дисиденти на Ердоган?

"Какво точно означава заплаха за целостта на България? Все пак трябва да знаем от какво ни пази премиерът Бойко Борисов и дали има нещо общо с Турция...

Какво правим, ако лифтът се повреди?

Съвети от планинските спасители

Елен Колева си махнала нещо от тялото преди да влезе във „Фермата“, вижте какво е то

Елен Колева си е махнала две бенки по тялото дни преди да влезе във „Фермата“. Образуванията й били по рождение и растели заедно с нея, заради което тя се притеснявала да не ги закачи или нарани по невнимание, пише HotArena.