23.10.2016

Извънредно в БЛИЦ: Борисов се ядоса! Не подавам оставка заради комунистическа фамилия!

Премиерът Бойко Борисов категорично отхвърли призивите да подаде оставка заради слабото представяне на Кристалина Георгиева в надпреварата за генерален секретар на ООН. Той дори изрази удовлетворение, че само от едно изслушване тя е получила подкрепа.

Още

Извънредно от Брюксел в БЛИЦ: Борисов посече Радан Кънев: Простак!

Ако има втори тур на президентските избори, ще търсим максимална подкрепа от всеки български гражданин. Това заяви премиерът Бойко Борисов пред български журналисти в Брюксел, предаде БТА.

Първо в БЛИЦ! Ето как протича визитата на Борисов в Холандия (СНИМКИ)

Премиерът и председател на ГЕРБ Бойко Борисов показа как протича визитата му в Маастрихт, Холанди. Той е там заради срещата на лидерите от Европейската народна партия.

РАЗКРИТИЕ НА БЛИЦ! Тайните срещи Иван Костов - Лозан Панов продължават! Готвят се нови компромати срещу Борисов, ще подаде ли оставка съдия №1?

Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов продължава да се среща тайно с автентичния лидер на партията - джудже Иван Костов, разкриха пред БЛИЦ очевидци на сбирките им. Двамата са близки от няколко години, покрай любимата жена на Панов, която е приятелка с дъщерята на Ментора от Драгалевци.

Ексклузивно в БЛИЦ! Ето какво каза Борисов след извънредната среща в парламента (СНИМКИ)

ГЕРБ, РБ и ПФ успяха да постигнат консенсус. Напрежението между трите формации се повиши през последната седмица. Това доведе до днешната извънредна среща в парламента. Представителите на трите формации обсъдиха разногласията помежду си, породени от предстоящите президентски избори. Благодаря за тази среща. Темата, която обсъждахме за Избирателния кодекс можеше да бъде затворена още преди месеци, но ето сега го оправихме. Взехме решение заради стабилността на правителството и този кабинет и направихме необходимите компромиси. Това заяви премиерът Бойко Борисов след извънредната среща в парламента.

Първо в БЛИЦ! Премиерът Борисов на ключова среща с ПФ и РБ

Премиерът Бойко Борисов ще се срещне днес с парламентарните групи на Патриотичния фронт и Реформаторския блок, научи БЛИЦ. 

Първо в БЛИЦ! Ненчев: Прав сте, господин Борисов, поведението ми е безотговорно

Коалиционните партньори на ГЕРБ "свиха перките" и един по един започнаха да се призимяват в реалността и да подкрепят политиката на ГЕРБ.