23.10.2016

Мариан Вълев станал случайно актьор

Звездата и негови колеги споделиха историите си пред ученици

Още

Фенките полудяха по новата визия на Мариан Вълев - Куката

Мариан Вълев заприлича на човек, след като се раздели с огромната си брада. Актьорът, по-известен като Куката от хитовия сериал „Под прикритие”, най-сетне се е разделил с буйната си брада, пише столичен седмичник. Онзи ден Вълев се разходи в центъра на столицата с двама приятели и моментално бе разпознат от случайни минувачи, които коментираха, че изглежда много добре.

Владо Пенев и Мариан Вълев по червен килим в Лондон

Актьорите са поканени да представят “Под прикритие” на Острова на специална прожекция в кино VUE Cinema West End на Лестър Скуеър - средището на културния живот в Лондон. Освен че след излъчването продуцентите и актьори от сериала ще говорят с публиката, те ще се срещнат с хора от кино и тв средите във Великобритания.

Почетоха Чочо Попйорданов във Варна

Със ставане на крака публиката във варненския Фестивален и конгресен център почете паметта на Чочо Попйорданов. Ритуалът бе преди филма “Границата”, с който започна 34-ия кинофестивал на българския филм “Златната роза”. За да уважат публиката, на сцената преди филма се качиха актьорите Мариан Вълев и Стефан Денолюбов.

Куката не се къпе, мирише ужасно

Мариан Вълев бил на „вие” с водата и душ геловете и често ходел некъпан по няколко дни, довериха изумени колеги на актьора, придобил популярност с ролята си на мафиота Куката в сериала „Под прикритие”, твърди "Уикенд".

Куката и топченгето представят "Под прикритие" в Лондон

Владо Пенев и Мариан Вълев са поканени да представят "Под прикритие" на Острова на специална прожекция в кино VUE Cinema West End на Лестър Скуеър - средището на културния живот в Лондон. Освен че след излъчването продуцентите и актьори от сериала...