22.10.2016

С 11 присъди, Малката Рижа излезе на свобода!

Бруталният рецидивист излежа едва 23 месеца пандиз

Още

Малката Рижа излежал за всички провинения 1 година и 11 месеца, няма висящи дела

23 месеца общо наказание за серия хулигански прояви, с които се прочу през последните години, е изтърпял Симеон Стоянчов-Малката Рижа, забелязан наскоро да се движи свободно из Бургас, показа проверка на "24 часа". Присъдата, определена след т.нар. кумулация, е изтекла на 14 септември. В този ден Стоянчов е напуснал бургаския затвор.

Пуснаха на свобода Малката Рижа

Рецидивистът Симеон Стоянчов-Малката Рижа, е излязъл на свобода току-що, пише Флагман.бг, позовавайки се на изключително достоверен източник. Рижата веднага се е отправил към култово бургаско заведение, за да се види с най-близките си приятели. Той е отишъл при тях преди да стигне до дома си в ж.к.“Изгрев“.

Изненада! Бруталният рецидивист Симеон Стоянчов-Малката Рижа е на свобода

Бруталният бургаски рецидивист Симеон Стоянчов-Малката Рижа, е излязъл на свобода току-що, пише Флагман.бг, позовавайки се на изключително достоверен източник. Рижата веднага се е отправил към култово бургаско заведение, за да се види с най-близките си приятели. Той е отишъл при тях преди да стигне до дома си в ж.к.“Изгрев“. 

Само в "ШОУ": Малката Рижа лежал в карцера заради „пандиз-кючека“

2 седмици е висял в изолатора на затвора легендарният бургаски бандит Симеон Стоянчов-Малката Рижа, научи репортер на „ШОУ“. Наказанието му било наложено от Районния съд в морския град по искане на шефа на затвора Бранимир Мангъров.

Малката Рижа, който ряза с флекс решетките на килията, създаде клипа “Пандиз кючек”

- Симеон Стоянчов изпълняваше с банда мръсни поръчки, докато беше жив брат му - Сега всичките му хулигански изцепки са, за да не потъне в забвение Симеон Стоянчов-Малката Рижа за 14 дни бе изолиран в единична килия в бургаския затвор. Щеше да си спести наказанието, ако последният героичен клип - със затворнически кючек и

14 дни карцер за Малката Рижа заради „Пандиз кючек“

Симеон Стоянчов – Малката Рижа влезе за 2 седмици в изолатора, след като в петък Районния съд в Бургас потвърди наказанието, наложено му от шефа на затвора. Един от най-известните пандизчии е санкциониран заради притежаване на забранени вещи и създаването на скандален клип, който се появи във фейсбук. На него се вижда как затворници друсат кючек под звуците на откровена чалга.