22.10.2016

Компютърен вирус от името на НАП се разпространява чрез електронната поща

Вирус от името на Национална агенция за приходите се разпространява чрез електронната поща, предупредиха от агенцията. Във фалшиво съобщение данъкоплатците се приканват да отворят файл с разширение .rar, а съобщението гласи, че са променени сроковете за подаване на данъчните декларации и има заплаха от глоби до 6000 лева за неспазване на новите правила. От приходната агенция подчертават, че не са изпращали такива писма и призовават получателите им да не отварят прикачените файлове. За случая са уведомени специализираните органи.

Още

Наполи без фенове срещу Юве

Решиха да няма сблъсъци между двете агитки

Ето защо трябва да сложите монета във фризера всеки път, преди да напуснете къщата си

Случвало ли ви се е да се приберете от работа или след дълго пътуване и да забележите, че вашите дигитални часовници показват грешното време? Разбира се, не е имало прекъсване на тока!" Може би си мислите. Дори и ако е, просто няма как да знаете колко време не е имало ток, нали? Може би това е било в продължение на няколко дни, което води до размразяване на храната и нейното разваляне.

Жана и Лара напуснаха VIP Brother 2016

В първите за сезона двойни елиминации само три седмици преди финала на шоуто зрителите определиха Жана и Лара да напуснат VIP Brother 2016. И двете дами бяха изключително развълнувани и нетърпеливи да видят най-близките си хора.Зрителите имат и последната дума в седмична мисия "Истината или се осмеляваш". На официалната Facebook страница на предаването, те имат възможност да дадат своя глас, ако смятат, че звездите са се справили добре или да изразят своето несъгласие, в случай че според тях Съквартирантите не са дали всичко от себе си. <...>

Фен на екстремните усещания си направи опасна селфи-разходка по кран (ВИДЕО)

Тийнейджър си направи опасна разходка по строителен кран. Очевидци, заснели безотговорните му действия на видео, побързаха споделят зрелището в интернет, съобщава bloknot.ru.

Стана напечено! С викове "Българи, юнаци" протестът срещу бежанците помете Лъвов мост (НА ЖИВО)

Около 400 души се събраха на протест срещу бежанците на столичния площад "Св. Неделя". Гражданите носят плакати с надписи "Дедите ни изпълниха дългът си, сега е наш ред", "България над всичко", "Събудете се българи, не прецаквайте и нашето бъдеще", "Те продадоха България на евроатлантически интереси, на шизофренични ценности, на мигрантите... Ти съгласен ли си?".