24.10.2016

Само в Русия: 17 работници и акордеон в GAZ Volga!

Има рекорд в MINI, има и в Smart fortwo. Е, това не е опит за рекорд, но изглежда далеч по-любопитен от споменатите. А може да се предположи, че е и далеч по-весел, тъй като във „Волга“-та има място и за акордеон.

Още

Подписка за изтеглянето на Lada Vesta тръгна в Русия

По времето на социализма препатили собственици от продукцията на руските коли (99 процента от автомобилния парк тогава), къде на шега, къде наистина съветваха бъдещите купувачи да видят кога ладата или жигулито са излезли от завода. Ако е в понеделник, не е за препоръчване да я купувате, защото след тежкия уикенд може да намерите в двигателния

Орбан: Европа се нуждае от сътрудничеството с Русия

За да постигне успех, Европа се нуждае от сътрудничество с Русия, заяви унгарският премиер Виктор Орбан в интервю за полския вестник „Польска таймс“ (Polska The Times), предаде БНТ. „Ние трябва да водим такава политика, при която силните на деня сами да са заинтересовани от успеха на Европа. За това е необходимо мъдро и добре обмислено сътрудничество, включително и с Русия на Владимир Путин“, изтъкна той. По думите му такъв подход към международната политика „в момента е в малцинство в Европа“. „Някои страни в Европа вярват в заплаха от страна на Русия, примерно Полша и балтийските държави. Ние трябва да уважаваме тяхната позиция и да им помогне да се чувстват в безопасност. Ние в Унгария не чувстваме заплаха за нашата безопасност от страна на Русия“, отбеляза още Орбан.

Орбан: Европа се нуждае от сътрудничество с Русия

За да постигне успех, Европа се нуждае от сътрудничество с Русия, заяви унгарският премиер Виктор Орбан в интервю за полския вестник „Польска таймс“ (Polska The Times).

Русия се отказа от Константинов

Българинът не е сред кандидатите за треньор на "сборная"

Русия се дърпа за ново примирие Алепо

Въпросът за възобновяване на хуманитарната пауза в Алепо към момента не е актуален. Това бе заявено от заместник – министъра на външните работи на Русия – Сергей Рябков, цитиран от ТАСС. „Хуманитарната пауза приключи в събота. За да се повтори тя е нужно нашите опоненти да осигурят подходящо поведение на антиправителствените групи, които затрудняваха медицинската евакуация“, заяви Рябков. В същото време САНА съобщи, правителствените сили са превзели ключовия хълм Базо в южната част на Алепо. Това е станало след тежки бомбардировки над южните части на града.  ...