24.10.2016

В края на месеца Microsoft може да представи РС моноблок Surface?

Това предположение правят аналитици след изтекли в мрежата изображения на нови Designer Bluetooth Desktop аксесоари, предназначени за използване с настолни компютри.

Още

Разтърсващата изповед на българин, който работи в чужбина: Всички мислят, че съм банкомат!

Старото "БМВ", което купих, го пазя в гаража от миналото лято за посещения в родината, защото съм на работа в Германия и пътувам само с автобус, а из града с велосипед. Купих нови калъфки за седалките, за да изглежда като нова.

Венгер към феновете на Арсенал: Съжалявам за всичко, което ви причиних

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер показа, че не е изгубил чувството си за хумор. На днешната си пресконференция французинът поднесе искрените си извинения към феновете на отбора за всичко, което им е причинил през последните 20 години. По-рано този месец Венгер отбеляза 20-ата си годишнина начело на &bd...

За две седмици военното министерство провали два търга по ремонта на МиГ-29

За две седмици в МО приключи неуспешно втори търг по осигуряване на ремонта на българските изтребители МиГ-29. Обещанията на военния министър Николай Ненчев, че осигурил ремонт на машините в Полша, се оказаха без покритие. Както и уверенията, че ВВС няма да имат грижа по отношение на регулярните полети за поддържане на тренировката на опитните летци, за обучение на млади пилоти и изпълнение на полети по ер полисинг.

Петкова: Плащанията към "Парсънс" за АЕЦ "Белене" не са по времето на Добрев

Прокуратурата обвини бившият енергиен министър Делян Добрев в безстопанственост, защото договорът с компанията не е прекратен

ДАНС проверява Агенцията по рибарство и аквакултури в Бургас

Служители на ДАНС проверяват Агенцията по рибарство и аквакултури в Бургас.По информация на bTV проверката е за злоупотреба с евросредства. Разпоредена е от специализираното звено за антикорупция на прокуратурата.