25.10.2016

Президентските избори щр минат и ще отминат. Какво трябва да следва

Това, с което някои кандидати раздразниха нормалните хора – отказът да се даде вярна оценка на комунистическото минало и нещо повече: продължаващото издигане на кадри на комунистическата партия на ръководни и управленски места в държавата ни, налага ОТГОВОР ЧРЕЗ ДЕЙСТВИЕ.

Още

Какво да очакваме от събитието на Microsoft утре

Октомврийското събитие на Microsoft наближава с пълна сила — утре се очаква да разберем какво компанията ни готви в последно време. Ето защо, трябва да направим един кратък предварителен разбор на нещата, които очакваме да бъдат представени. Е, ето ги… All-in-one Surface компютър Марката Surface до сега е представяна само от таблети и лаптопи, но ето The post Какво да очакваме от събитието на Microsoft утре appeared first on Smart News.

Какво означават 5 от кошмарите, които сънуваме най-често

Още проучванията на Зигмунд Фройд успяват да докажат, че сънищата са нашите страхове. Известният канадски автор и лектор Джон Кехоу в книгата си "Подсъзнанието може всичко" пише, че сънищата отразят подсъзнателните ни мисли и всъщност самите ние сме участниците в тях.

Клиничен психолог от Харвард разкри какво сънуват кучетата

Ако сте притежател на куче, то знаете как вашето животинче мърда нос, а лапите му трепкат неспокойно и понякога дори жизнерадостно или тревожно пролайва насън. На всеки стопанин му се иска да разбере какви ли сънища има домашния му любимец. Вашият четириног приятел най-вероятно сънува...вас! Д-р Диъдри Барет, клиничен психолог от Harvard Medical School, твърди, че кучетата сънуват нещата, които са им се случили през деня, както и хората, които виждат най-често. Точно като хората!

Вижте политиците на прехода и с какво ги свързват хората

Вижте снимките ни и разберете с какъв символ са свързани личности като Делян Пеевски, Цецка Цачева, Лютви Местан и Вежди Рашидов

Тръст "Синя България": Не виждаме какво прави новото ръководството

Тръст "Синя България", който до скоро беше акционер във футболния "Левски", за пореден път изрази недоумението си от липса на комуникация с новия собственик на клуба Спас Русев. Още след смяната на собствеността преди месец организацията на феновете официално поиска среща с бизнесмена, но той все още не е отговорил на поканата. "Бяхме длъжни да дадем време на новите шефове да се ориентират в обстановката. Но не виждаме желание от ръководството този отбор да се развива,...

Френско кино и френско вино - какво по-хубаво?

Френско кино и френско вино - какво по-хубаво?