21.10.2016

Жилищата на „зелено“ най-скъпи на пазара

От началото на 2016 г. в различен етап на строителство в столицата са над 13 000 апартамента

Още

Цените на жилища "на зелено" вече надхвърлят стойността на готовите

Масово се рефинансират стари ипотечни кредити при по-изгодни условия

Зеленогорски: Знаково е да напускаш групата 15 дни преди избори – това е „дългата ръка”

Знам, че е посегнала към наши общински съветници и кметове, ако същото се повтори, гарантирам, че ще я посоча, заяви съпредседателят на Парламентарната група на Реформаторския блок

Найден Зеленогорски: Усещам някаква дълга ръка в напускането на Станислав Иванов

Напусналият депутат не е участвал ефективно в работата на групата от година и не е присъствал на нито едно заседание, каза още съпредседателят на групата на РБ

Зеленогорски заподозря конспирация в отцепването на Станислав Иванов

Знаково е да напускаш групата 15 дни преди президентските избори и усещам някаква дълга ръка. Това заяви съпредседателят на ПГ на Реформаторския блок Найден Зеленогорски пред журналисти в парламента по повод на заявлението на Станислав Иванов да напусне блока.

Зеленогорски: съмнително е, когато напускаш групата 15 дни преди изборите

Твърде знаково е да напуснеш групата 15 дни преди изборите, коментира Найден Зеленогорски, след като депутатът от Реформаторския блок Станислав Иванов подаде заявление за напускане на парламентарната група на блока, пише БГНЕС. „Всеки е в правото си да решава дали да остане или не в група. За мен де факто Станислав Иванов от около година не участва активно в работата на групата, не е присъствал на нито едно заседание на ПГ и някак си не се усещаше ефективно неговото присъствие. Но това е негово лично решение, аз не мога да го виня за това, че той е преценил, че иска да остане независим народен представител”, коментира Найден Зеленогорски. Според него това по никакъв начин не нанася някаква щета на РБ, той не е член на никоя от партиите в блока. „Не бих искал да се напряга излишно ситуацията, но някак си твърде знаково е да напускаш групата 15 дни преди президентските избори и усещам някаква дълга ръка, тепърва ще поразсъждавам върху това чия е тази дълга ръка”, посочи още Зеленогорски. Той не очаква и други депутати от РБ да напуснат. 

Зеленогорски: Зад напускането на Станислав Иванов има някаква "дълга ръка"

Съпредседателят на парламентарната група на Реформаторския блок /РБ/ Найден Зеленогорски заяви, че зад напускането на групата им в НС от депутата Станислав Иванов има "дълга ръка": Твърде знаково е да напускаш групата 15 дни преди президентските избори - много се набива на очи… Човек започва да си прави анализ и да стига до някакви изводи. Чувам, че има някаква „дълга ръка“, която посяга към нашите кметове и общински съветници. Ще видим… Ако се окаже, че има и още един-два подобни случая, явно има „дълга ръка“. Не се усещаше ефективно присъствието на г-н Станислав Иванов в работата на групата. Станислав Иванов обяви вчера, че напуска парламентарната група. Той е от квотата на ДСБ. Сега ще бъде независим. Иванов става тринайсетият независим народен представител в този парламент. Според информация на „Хоризонт“ напускането му е по лични причини, заради поети и неизпълнени ангажименти на Реформаторския блок към хората, които са ги подкрепили.