22.10.2016

Работилничка за театър "Мармалад" отваря врати

В Русе съвсем скоро отваря врати нова работилничка за театър, наречена  "Мармалад". В нея ще има група за деца и група за възрастни. Идеята е на актрисата от русенския драматичен театър Евгения Явашева. Тя не за пръв път работи с деца, вече е поставяла пиеси на русенска и на други сцени в страната. Ето какво пише във Фейсбук актрисата: В заниманията с детската група ,освен забавлението и удоволствието от досега с магията на театъра, децата ще имат възможност да развиват своята креативност и артистичност, своите комуникативни умения, памет, набл...

Още

Домашни меденки с мармалад от сливи

Вашата любима рецепта може да спечели 20 лева. Снимайте как приготвяте предпочитаната си манджа и ставате част от рубриката ГАСТРОГУРУ. Един от вас - известен или неизвестен, но задължително добър кулинар, ще готви пред читателите. Изпращайте рецептите си на адреси vboianova@24chasa.bg и 24ojivlenie@24chasa.bg. За въпроси - тел. 942 25 31.

Звездна тв рокада в bTV! Ето кой застава до Радост Драганова в "Мармалад"

Неочаквани изненади ще настъпят в bTV със старта на новия сезон. Радост Драганова, водещата на „Мармалад”, има нова половинка. Дългокраката брюнетка се раздели с доскорошния си колега Митко Павлов, давайки зелена светлина на актьора Иво Аръков. Звездата от „Фамилията” ще застане до нея в предаването й, пише "България днес".

Иво Аръков е новият водещ на „Мармалад”,

Актьорът ще партнира на Радост Драганова в новия сезон на предаването

Ябълков мармалад: домашно приготвен десерт, с който да посрещнем есента

Казват, че есента е любимото време на романтиците, когато може да се насладиш на прохладния град и шумоленето на златните листа. За много руснаци това е времето, в което прибират реколтата от дачите и приготвят зимнина. Например от ябълки.

Сладки с мармалад като от едно време

Съчетайте любимия си конфитюр с маслени бисквити