24.10.2016

Вирус от името на НАП атакува електронните пощи

Вирус от името на Националната агенция за приходите се разпространява чрез електронната поща, предупреждават от Агенцията. Подателите на фалшивите електронни писма са различни, като не са засичани имейли с адрес от официалните домейни на НАП - nra.bg и nap.bg. В съобщението пише, че НАП въвежда промени в регламента и сроковете за подаване на декларации. Потребителите се приканват да прочетат повече подробности в прикачения файл с разширение rar. От НАП заявяват, че не са изпращали имейли с подобно съдържание. Според приходната агенция най-вероя...

Още

Екстремистите от ИД напускат Сирия и Ирак с фалшиви европейски паспорти

Разузнавателни служби на арабски държави предупреждават, че джихадистите от близкоизточната радикална групировка „Ислямска държава“ бягат от Сирия и Ирак с фалшиви европейски паспорти, предава Breitbart. Няколко бивши членове на терористичната милиция са арестувани в

Бежанци нападнаха посредник за документи

Мигранти заплашват посредник за издаването на документи на чужденци у нас. Първолета Радославова се занима с обработката на документи на пребиваващи у нас мигранти, които искат да напуснат страната и да заминат към Западна Европа или да останат в България. Тя е бивш служител на МВР в отдел „Миграция“, но се е захванала с частен бизнес. Нейният офис е на столичния булевард „Мария Луиза“ познат като малкия Бейрут. Според нея тя е подложена на системен тормоз.

Касапинът от улица „Владайска“ твърди, че бил нападнат

Ако не мога да си отида вкъщи предпочитам да съм в затвора вместо в психиатрична клиника. Това заяви пред Софийския градски съд 36-годишният Владимир Пенев. След спор дали да бъде пратен за изследвания в лудницата към затвора в Ловеч или в клиниката в Курило магистратите решиха засега да остане в ареста.

Honda пуска "Направи си сам" кола?

Всеки малък бизнес ще може да си проектира собствен автомобил и после да го изработи за два дни

Край Мосул става напечено!

Иракската армия се приближи на 8 км от град Мосул. Тя напредва към северните райони, а шиитските и кюрдските отряди пешмерга активно действат на западния фронт, твърди ливанската телевизия "Ал Маядин". Вчера сутринта кюрдските сили успешно са отразили атака на джихадистката групировка "Ислямска държава" срещу град Синджар, разположен западно от Мосул, уточнява Стандарт.

НАП предупредиха за компютърен вирус

Данъчните съветват да не отваряте файловете