27.10.2016

Експеримент на БНТ: Как с един клик могат да се откраднат лични данни

Отново злоупотреби с лични данни при регистрацията на инициативни комитети. Все повече стават хората, които са намерили имената си в списъци, в които не са се подписвали. Колко лесно можеш да се добиеш с личните данни на нищо неподозиращи лица провери Благой Цицелков.

Още

Вижте какво голямо хоро на Гребния канал организира БНТ-Пловдив (снимки)

Хоро на няколко ката се изви на Гребната база, организирано от БНТ-Пловдив. Десетки се хванаха заедно с танцьорите от ансамбъл "Тракия" и други състави от града и региона. Отделно репортерите показаха завидни умения в ръченицата. Така телевизионният център отбеляза 5-ия рожден ден на БНТ 2. Събитието беше посветено и на борбата с рака на гърдата.

Ето какво ще направят от БНТ с „втория дом” на Митко Цонев

Студио 6 на Българската национална телевизия, от което се излъчват емисиите „По света и у нас”, от днес ще носи името на журналиста Димитър Цонев, който почина на 23-ти август. Това съобщиха от БНТ. 

Ивет Лалова се класира на финал в Рио! Вижте какво каза тя пред камерата на БНТ

Спринтьорката ни се класира сред най-бързите 8 жени на планетата в дисциплината 200 метра.

Вижте как атентаторът от Ансбах се жалва от адвокатска измама пред БНТ

Репортаж на БНТ от 26.11.2013 показва Мохамед Далеел - атентаторът от Ансбах - да твърди, че е жертва на измама, която го е оставила на улицата. Ето какво разказва националната телевизия за бъдещия атентатор:  За измамни схеми, които оставят част от бежанците в бедстващо положение, сигнализираха мигранти.

Малките репортери на БНТ разпитаха как се гледа бебе

Как се гледа бебе? Малките репортери разпитаха подробно старши репортера Косара Николаева, която преди 2 месеца стана майка. Оказва се, че едно от най-големите предизвикателства е предвижването по улиците с количка. А много от подлезите продължават да са истински ужас за майките-усещане, което помня отпреди 20 години.

Как БНТ ще ви направи свидетели на Евро 2016

56 годни след първото европейско първенство във Франция - Цар футбол се завръща пак там - Париж тръпне в очакване. Това е 15-ия шампионат по футбол на Стария континент, на който Българската национална телевизия, по традиция, ще ви направи свидетели.