23.10.2016

НАП: Важно за здравноосигурителните вноски!

Осигурителните вноски по Закона за здравно осигуряване (ЗЗО) се внасят ежемесечно по банковата сметка за здравноосигурителни вноски. При наличие на няколко публични задължения самоосигуряващите се лица могат да заявят кои задължения за осигурителни вноски по този закон погасяват като попълнят и подадат „Заявление по чл.2а от Наредба Н-8 от 2005 г." Заявлението се подава в съответния офис на НАП на хартиен носител преди внасяне на сумите, с които се погасяват задълженията. Единствено в случай на подадено такова заявление преди внасянето на тези ...

Още

Жан-Клод Ван Дам с важно послание към САЩ за Путин

Актьорът Жан-Клод Ван Дам призова американците да гласуват за Тръмп и заяви, че е време САЩ да се помирят с Русия. В интервю за сайта на звездите TMZ Ван Дам разказа, че обича САЩ, защото благодарение на тази страна е станал кинозвезда, но отбеляза, че в момента Америка има проблеми.

Важно! Днес изтичат два срока, свързани с президентските избори

Два срока, свързани с предстоящите избори за президент и вицепрезидент на България, които са важни за гражданите, изтичат днес. 22 октомври е последният срок, в който избирателите с трайни увреждания, които не им позволяват да упражнят своето право на вот, но желаят да гласуват, трябва да заявят, че искат да гласуват в подвижна урна.

Генов: Най-важно е да неутрализираме Домовчийски и Николай Димитров

Треньорът на Пирин очаква много труден мач срещу Славия

Важно! Ето какво да направим, ако СИК не ни допуснат да гласуваме

Ако Секционна избирателна комисия (СИК) не допусне избирател да гласува, отказът трябва да е писмен, а избирателят може да го обжалва в Районната избирателна комисия (РИК). Това каза по време на семинар говорителят на Централната избирателна комисия (ЦИК) Камелия Нейкова, съобщи „Фокус“.

Мария Тодорова за химерата "бавен живот" и колко е важно да си на път

Мария Тодорова, изпълнителен директор на рекламна агенция NEXT-DC - "Агенция на годината" от тазгодишния фестивал ФАРА Какво за вас е "бавен начин" на живот? За мен "бавен начин" на живот е животът на хората, които живеят извън столиците, като това важи не само за България. Наскоро бях в Пловдив за рекламния фестивал ФАРА. Пътувахме рано сутринта, за да се настаня в хотела и да стигна навреме за журирането. Първото, което ми направи впечатление, бе, че сякаш само аз бързах,...