23.10.2016

Дядо "помогна" със 7 000 лв. на ало измамници

76-годишен мъж от Шумен бил измамен със сумата от 7 000 лева, съобщиха от Областната дирекция на МВР. В ранни следобед вчера на домашния му телефон се обадил мъж, който се представил за негов бивш колега. Обяснил му, че му трябват спешно пари, с които да закупи изгодни радиатори от търговска верига в града. С идеята, че помага на свой познат, възрастният мъж отишъл до банка, изтеглил спестяванията си и около 17 часа предал парите на абсолютно непознат мъж. Малко по-късно установил, че е измамен и подал сигнал в полицията. Започнато е досъдебно ...

Още

Благодарственото писмо на Буковски до човека, помогнал му да напусне душегубната работа и да стане писател

Чарлз Буковски е велик писател, който обаче намира истинското си призвание едва в последната трета от своя живот. Подобно на много други писатели, и той прекарва дълги години в най-обикновени, с нищо невдъхновяващи професии.

Аларма на автомобил не ви оставя да спите цяла нощ? Е, от МВР няма как да ви помогнат

Случвало ли ви се е аларма на автомобил да не ви остави да спите цяла нощ? Или да ви тормози на работното място? Оказва се, че МВР е безсилно да се справи с проблема. От органите на реда биха реагирали само ако става въпрос за системен случай - при множество сигнали от един и същ гражданин за една и съща кола в няколко различни дни, пише Флагман.

Уникална гледка! Кит помогна на спасители да освободят бебето му (ВИДЕО)

Гърбат кит помогна на спасители да освободят четириметровото му малко, оплело се в мрежи срещу акули край австралийския Голд коуст, съобщи Ройтерс.

Луис Енрике: Пресата ни помогна да спечелим срещу Сити

Може би резултатът наистина е малко голям

Измама пред банкомата: Дядо, дай да ти помогна!

33-годишният апаш взел 200 лева от 70-годишен дядо

Барак Обама: САЩ са ангажирани да помогнат на Европа да реши мигрантската си криза

Италия, Гърция и Германия не трябва да поемат по-голям товар от европейските си съседи, каза президентът