28.10.2016

Още

Зрелищен фестивал на балоните в Ню Мексико (ВИДЕО)

Това е най-голямата проява от този тип в света

Седмият център за данни на Facebook ще бъде в Ню Мексико

Той ще се захранва само с възобновяема енергия

Гладна мечка се вози 8 км върху болукчийски камион в Ню Мексико

Дълго време шофьорът дори не си давал сметка за неканения пътник

Гладна мечка се вози 8 километра върху боклукчийски камион в Ню Мексико

Гладна мечка се вози 8 километра върху боклукчийски камион в американския щат Ню Мексико. Животното е искало да се нахрани, когато шофьорът е подкарал возилото, без да има представа, че на покрива има космат пасажер, предаде Асошиейтед прес. Водачът е разбрал за мечката, едва когато животното е започнало да издава звуци.

Жена оцеля след нападение на мечка в Ню Мексико

Женска черна мечка нападна Карън Уилямс - участник в маратон, който се провеждал в националния резерват Valles Caldera в Ню Мексико, съобщава NBS news. Когато тя е на по-малко от 3 мили от финала и се изкачва на хълм, внезапно вижда мечката, като и тя внезапно е видяна от едно от мечетата й, което се стреснало и се покатерило на дърво.

Kоя е първата кола, която си е купил Бил Гейтс с пари от Microsoft

Бил Гейтс е съосновател на Microsoft и един от най-богатите хора на планетата. Малко известен факт е, че той е любител на високите скорости. В ранните години на компанията Гейтс е получавал много глоби за превишена скорост по улиците на Албакърки, Ню Мексико. Ново интервю за Bloomberg разкрива интересни детайли за първата му покупка с пари спечелени от Microsoft , информира BusinessInsider.   Oказва се, че Бил Гейтс ги е използвал, за да си купи използвано Porsche 911.  Според думите му това е първият автомобил, който той е притежавал. По това време едно от хобитата на бившия шеф на компанията е било да излиза през нощта и да се движи с висока скорост по улиците около Ню Мексико. Така Бил Гейтс е разпуска от натовареното ежедневие и е събирал мислите си. Самият автомобил е купен от него през далечната 1979г.   Един от най-богатите хора на планетата признава, че има три глоби за превишена скорост със своето Porsche 911. Любопитна подробност е, че две от тях са направени от един и същи полицай. Бил Гейтс се разделя с любимия си автомобил в началото на 90-те години на миналия век. Преди четири години бившето му Porsche 911 е продадено на търг за внушителните $80 хил. Дори и днес Бил Гейтс продължава да е голям фен на спортните автомобили.   Вижте какво би направил Бил Гейтс, ако разполагаше само с $2 на ден