25.10.2016

Тръмп: Не обичам и ненавиждам Путин! (ВИДЕО)

Кандидат президентът на САЩ Доналд Тръмп учудващо отрече възможностите да си сътрудничи с Русия, ако спечели изборите по отношения на "Ислямска държава", пише РИА Новости. Това милиардерът заявил през избиратели в Невада.

Още

Мадлин Олбрайт съсипа Тръмп и Путин (ВИДЕО)

Бившият държавен секретар Мадлин Олбрайт заяви, че кандидатът на републиканците за президент на САЩ Доналд Тръмп се е превърнал в жертва на Владимир Путин. 

The Sun: Ракетите на Путин "Сатана" могат да изпепелят Източния бряг на САЩ за броени минути (Видео)

Т.нар. SS-18 Satan носят най-мощните на света ядрени бойни глави, които могат да нанесат поражения, 1000 пъти по-големи от бомбите над Хирошима и Нагасаки

Мадлин Олбрайт: Тръмп е жертва и полезният идиот на Путин (Видео)

Бившият държавен секретар Мадлин Олбрайт заяви, че кандидатът на републиканците за президент на САЩ Доналд Тръмп се е превърнал в жертва на Владимир Путин. "Има много хубав израз, който използват съветските хора - че някой е полезен идиот", разясни Олбрайт позицията си пред MSNBC, цитиран от "Клуб Z".

САЩ предприе маневра, която да провокира Путин

САЩ ще изпратят над 300 военни в Норвегия, обяви днес правителството в Осло. Страната граничи с Русия и тази мярка може да подразни Москва, коментират експерти, цитирани от Канал 3.

Путин и Европа ще нищят как да борят тероризма

Следващият рунд на консултациите между Руската федерация и Европейския съюз ще се проведе през ноември в Москва. Това заяви постоянният представител на Русия при ЕС Владимир Чижов, предава РИА Новости.

Всеки ден с Путин (снимки)

2016 г. е към своя край и независимо дали мислите за наближаващата 2017 г. или не, издателите и печатарите вече трескаво подготвят и печатат календари за новата година, която има-няма 2 месеца и ще потропа на вратите ни. Кученца, котенца, пасторални пейзажи, фотографии на произведения на изкуството или разгърдени каки по бански костюми вече надничат от страниците на календарите. Разбира няма как да пропуснем и онези, посветени на известните и славни личности от нашето настояще. По вестникарските будки в Русия се появи тематичен календар за 2017 г. с руския държавен глава Владимир Путин. На страниците му се мъдрят ласкателни снимки на президента, придружени от подбрани негови цитати. През следващата година феновете на президента ще могат да му се радват и възхищават всеки ден в продължение на 12 месеца. Те ще могат да с любуват на снимките, от които Путин се усмихва топло и приветливо, прегръща котки, демонстрира сила и достолепие. Едновременно с това те ще могат да черпят мъдрост и вдъхновение от дълбокомислените му слова, които вървят с всяка една от снимките. Вижте как изглежда "Една година с президента на Русия" Януари: "За Коледа пожелавам на православните християни радост, мир и успех в добрите дела! Този празник ни носи радост и повдига нашите мисли и чувството за щастие!" Февруари: "Важно е родителите да посвещават живота си на своите деца, за да им дадат част от своята душа." Март: "Моето коте и аз се обикнахм...