27.10.2016

Карта „София” развежда туристите за 20 лева

 Карта „София” ще развежда туристите из столицата срещу 20 лева. Тя е валидна за три дни и важи за всички линии на градския транспорт. Освен това с нея могат да се ползват отстъпки при заплащане на вход в музеи и галерии, както и отстъпка при пазаруване в определени обекти. Към момента картата дава отстъпки за над 30 обекта. Повече информация за новия продукт, насочен към туристите в София можете да откриете на адрес https://www.sofiatraffic.bg/bg/sofiaCard/.

Още

Сигнал до БЛИЦ! Камион отнесе баба в центъра на София

Камион е блъснал баба в центъра на София. Инцидентът е станал близо до улиците "Черковна" и "Султан тепе". На заден ход микробус е отнесъл възрастната жена. При удара тя е пострадала. Това алармира пред БЛИЦ очевидец на инцидента.

Кой е най-големият гратисчия в София?

Издирват най-големия гратисчия в градския транспорт на София. Нарушителят е навъртял стотици километри в столицата, без да плати и стотинка. Запознайте се с Корки. Кучето пътешественик обиколило София напълно само, без да плати и стотинка. За най-добрия приятел... с любов Като всеки пътник, Корки чака на спирката. Избира си автобус, качва се и се вози до желаната дестинация. Корки е най-големият гратисчия в градския транспорт, но за това абсолютно никой не му...

Сигнал до БЛИЦ: Подозрителен багаж оставен в центъра на София (СНИМКИ)

Сигнал за подозрителен багаж изпрати читател до редакцията на БЛИЦ. Голяма дамска чанта е оставена за дълго време без надзор на бул. „Евлоги Георгиев” в столицата.

Центърът на София ще е блокиран за повече от денонощие заради концерта на Слави Трифонов

Центърът на София ще бъде блокиран от петък срещу събота до неделя сутринта заради концерта на Слави Трифонов, насрочен за събота сутрин на "Орлов мост". Над 20 филтроващи пункта, 100 души от организатора, 70 служители на Столична община и достатъчно полицаи ще гарантират сигурността и спокойствието на гражданите по време на събитието. Обявеният като "концерт -митинг" е част от кампанията на екипа на предаването за популяризиране на иницииарания от тях референдум, който ще се проведе на шести...

Бургаското летище изпревари София по пътници

Нови дестинации до Европа, повече полети до Варна от догодина

Кой е най-големият гратисчия в София? (ВИДЕО+СНИМКИ)

Нарушителят е навъртял стотици километри в столицата, без да плати и стотинка