26.10.2016

Като в Дупнишко: И германец се разпознал на зловещите кутии от цигари (СНИМКИ)

Кирил от дупнишкото село Червен бряг не е единственият, разпознат от близките на зловещите снимки от кутиите с цигари. Снимките са включени в евродиректива, която е задължителна за всички държави членки.

Още

Развръзка с дръзкия въоръжен обир на дупнишкото казино

Двама души са задържани във връзка с грабеж на игралната зала в Дупница, съобщиха от ОДМВР – Кюстендил. Продължава работата на Районно управление - Дупница по сигнал за извършен въоръжен грабеж от игрална зала в града. 

Жена от дупнишко село разпозна в шокиращите снимки на цигарите починалия си мъж

Съпругът й починал от шарка, а тя не е давала съгласие снимката му да бъде използвана

Опечалена вдовица от Дупнишко разкри смущаващ факт за Кирил от стряскаща картинка на цигарена кутия (СНИМКИ)

Снимката на починалия преди три години работник от ТЕЦ „Бобов дол” Кирил Богословов от дупнишкото село Червен брег плаши пушачите от кутиите на много видове цигари в Европа и България. Този факт предизвика истинско бедствие в дома на Мая Богословова, съпруга на починалия от шарка Богословов, пише днес "Вяра".

Злополука на старта на ловния сезон! Глиган промуши в корема екскмет в Дупнишко

Злополучно стартира ловният сезон за дружинката в Усойка, община Бобошево. Бившият кмет на селото Красимир Николов е промушен в стомаха от диво прасе, настанен е в частната болница в Дупница.

Полицаи откриха градина с канабис в Дупнишко

Общото тегло на изкоренения канабис е 8,315 кг.

В дупнишко село сигнализираха, че мръсна вода тече от чешмите им от година

Жителите на дупнишкото село Баланово сигнализираха, че повече от година от чешмите им тече замърсена вода. Според тях водата е негодна за пиене и дори опасна за човешкото здраве. Те са събрали подписка, в която са се включили над 200 души. Тя ще бъде изпратена до МОСВ, кмета на община Дупница, ВиК в града и омбудсмана.Вижте репортажа на Ирина Николова.