25.10.2016

Убиват ги като кучета! ВИДЕО на улична екзекуция на наркодилър във Филипините (18+)

Предполагаем наркодилър е с вързани ръце. Заловен е от двама мъже. Единият от тях изважда пистолет, прицелва се и застрелва вързания мъж от упор в тила. Секунда по-късно двамата мъже скачат на мотопед и потеглят в неизвестна посока.

Още

Президентът на Филипините зави към Китай (ВИДЕО)

По време на посещението си в Китай президентът на Филипините Родриго Дутерте заяви, че за Манила „е дошло време да се сбогува“ със САЩ да каже „здравей“ на Китай, пише Российская Газета.

Кървавият президент на Филипините бил насилван от католически свещеник (ВИДЕО)

Президентът на Филипините Родриго Дутерте е бил насилван сексуално като дете от католически свещеник. В интервю за „Ал Джазира” по повод 100 дни от встъпването му на власт той призна, че кошмарното му детство е повлияло на неговия характер и на решенията му като политик, включително и за безмилостната разправа с разпространителите на наркотици в страната.

100 дни президентство във Филипините: Реки от кръв и над 3700 убити (ВИДЕО)

Войната на президента на Филипините срещу наркотиците достигна нови впечатляващи мащаби, след като убитите надминаха 3700 и застраши 65-годишният военен алианс със САЩ. Бомбастичният президент Родриго Дутерте сензационно разтрогна съюза, като нареди на американските военни да напуснат страната.

14 убити и 60 ранени при взрив на пазар във Филипините (ВИДЕО)

В района действат множество въоръжени групировки

Наркотрафиканти заложили бомбата на Филипините (ВИДЕО)

Експлозията в родния град на президента на Филипините Родриго Дутерте - Давао, която отне живота на 12 души, е била причинена от бомба, предава AFP, като се позовава на говорител на държавния глава.