25.10.2016

Младата певица Ния Петрова представя две нови песни

Племенницата на поета Александър Петров - Ния Петрова, съвсем млада певица, позната като момичето с китара, ще представи наведнъж двете си най-нови песни - “Време е!” и “Тук и сега!”. Текстовете и на двете песни са дело на поета и текстописец Александър Петров. Аранжиментът на “Време е!” е на Александър Савелиев, а музката на “Тук и сега!

Още

Сбъднатата приказка на Ния Петрова: „Да пея като по филмите“

Ния Петрова е млада певица с природен талант. Родена в семейството на Константин Петров – писател и сценарист, брат-близнак на големия български текстописец на поколения поп и рок изпълнители – Александър Петров. Студентка трета година в СУ със специалност „ Социални дейности“. Тя няма музикално образование, но мечтае да пее в нощни клубове, както във филмовите ленти. Мечтата й се сбъдва и в продължение на четири години шлифова диаманта, който природата й е дала, а именно невероятно красивия темброво глас. Първи, които помагат на младото момиче, са нейният чичо Александър Петров и лидера на група „Фактор“ – Веселин Тодоров – композитор и китарист. Те написват в тандем първата й песен, с която тя си разделя третото място на Фестивала „София пее“ – 2016 с Орлин Горанов, с песента „Нещо не е в ред“.Сега вече има пет песни, писани все от корифеи в поп музиката. Текстовете на всички са от Александър Петров и са част от съвместен проект с големия български журналист Иван Гарелов,по чиято идея са реализирани така наречените от авторите и Ния – „песни за пробуждане“. През 2015-а, Ния става известна като „гласът на младите“ с песента си „Терминала“, чийто текст е силно социално ангажиран. За проекта, отношението към социално насочените текстове на песните си и своя старт на голямата сцена в зала „България“, споделя не без притеснение младото момиче с глас на рок звезда: Проектът, по който в момента работим, е с г-н Иван Гарелов. Той имаше идея, която осъществихме на 6-и т.м. Две песни за това, което се случва около нас. Това, което по-възрастните от мен помнят от едно време и сега виждат какво се е и какво не се е променило. Много се радвам, че имам възможността да съм предавател на това, което те искат да кажат и аз също съм съгласна с него. Нямам достатъчно опит, за да мога да застана сама и да го кажа. Проектът предполага още песни, които да накарат хората да се огледат малко около себе си. Или както ги наричаме:„Песни за събуждане“. Искам да видя каква би била реакцията на хората.Първото ми излизане на сцена беше в зала България през 2013-а. Тогава се  притеснявах, защото на сцената излизаха групи като Тангра, Фактор, Д2, Нели Рангелова. И в един момент се появява едно дете. Бях на 17 години. Пеех песен на Вили Кавалджиев – „Двама“. Хората бяха щастливи, че една такава песен се възражда и то от млад човек. През 2013-а Ния взима участие в концерта „Бъди какъвто си” по повод 60-годишнината на Александър Петров в зала „България“ с песента на Вили Кавалджиев „Двама“.

Драмата с Антония Петрова продължава! Моделката залюби бедняк

Миската Антония Петрова май е свалила летвата за мъжете в живота си и напоследък си ляга с бедняк. За това намекна все още законният й съпруг – руският олигарх Александър Бередин. Той открито се подигра на блондинката, че напоследък не може да си позволи нищо повече от посещения по родните курорти от „втора ръка”, пише "Уикенд".

Бередин се закани: Антония Петрова няма да получи и стотинка от мен

След като Антония Петрова се похвали в предаването „Папараци”, че е натирила бившия си мъж Александър Бередин, като е подала молба за развод, той не й остана длъжен. Руският бизнесмен отправи язвителни думи към перничанката в социалната мрежа и се закани, че тя няма да получи и стотинка от него, твърди в. "Уикенд".

Откраднаха джипа на Антония Петрова

Бередин мъсти на Антония "Крадецът" е бившият й мъж, иска да я унизи публично Зарязаният руски милионер Александър Бередин открадна посред бял ден возилото на доскорошната си благоверна Антония Петрова. Това научи единствено "България Днес" от очевидци на сеира, разиграл се в обедните часове на сряда в столицата.

Откраднаха джипа на Антония Петрова посред бял ден

Зарязаният руски милионер Александър Бередин открадна посред бял ден возилото на доскорошната си благоверна Антония Петрова. Това научи единствено "България Днес" от очевидци на сеира, разиграл се в обедните часове на сряда в столицата. Пред...

Шок! Откраднаха джипа на Антония Петрова

Зарязаният руски милионер Александър Бередин открадна посред бял ден возилото на доскорошната си благоверна Антония Петрова. Това твърдят очевидци на сеира, разиграл се в обедните часове на сряда в столицата, цитирани от "България днес".