23.10.2016

Графика на деня: Как се представиха суровините през третото тримесечие?

Уранът отбеляза поредно слабо тримесечие със спад на цената от 30%

Още

US-генерал от ВВС разтревожен: Скоро Русия и Китай ще заплашват всички наши спътници на всякакви орбити

Към 2025 г. Русия и Китай ще поставят под заплаха всички американски космически спътници, предаде пресслужбата на Пентагона фрагмент от изказване на генерал от ВВС Нина Армагно.

Живеете заедно, но нямате брак - как се нарича това?

Все повече хора живеят с интимния си партньор, без да сключват брак с него. Но тогава какъв им се пада той, пита изданието Science of Us. "Приятелка" или "приятел" звучи сякаш още сте подрастващи, а ако не сте женени, не можете да кажете "съпругът" или "съпругата". "Партньор" е приемливо, но се отнася по-скоро до общ бизнес, а не до семейство. Швеция идва на помощ – в шведския език вече има дума, която описва точно интимна връзка, в която двамата души делят жилището си, но нямат...

Синът на Цецка Цачева разкри каква майка е тя

"Със сина на Корнелия Нинова сме много добри приятели, участвали сме в много конференции по математика. Не виждам никакъв проблем в приятелството ни". Това заяви синът на председателя на парламента и кандидат на ГЕРБ за президент Цецка Цачева...

Румен Данговски разкри пред цяла България каква майка е Цецка Цачева

Със сина на Корнелия Нинова сме много добри приятели, участвали сме в много конференции по математика. Не виждам никакъв проблем в приятелството ни. Това заяви синът на председателя на парламента и кандидат на ГЕРБ за президент Цецка Цачева – Румен Данговски.  

Непал след земетресението: Как се съвзема полуразрушената държава?

Преди 18 месеца страната преживя едно от най-силните земетресения в историята

Какво искат мъжете във връзките и секса?

Мъжете и жените често имат различни разбирания по отношение на срещите, връзките и секса. Всъщност, изглежда по доста въпроси имаме съществени разлики. Чудили ли сте се понякога как да разберете какво точно искат мъжете от вас, но няма как да влезете в главата им и да проверите? Ние ще ви помогнем да надникнете!