22.10.2016

Синоптиците бият тревога: Внимавайте утре, кучешки студ ще мори седем области!

Жълт код е обявен за четвъртък (6 октомври) в 7 области на Западна България заради ниски сутрешни температури. Кодът е в сила за областите Видинска, Монтанска, Врачанска, София град, София област, Пернишка и Кюстендилска. В тези области в сутрешните часове температурите ще са ниски, между 0 и 3 градуса и ще се образува слана.

Още

Внимавайте какви ги вършите с устата и езика – грози ви опасна болест

Болните от рак на устата и езика у нас се увеличават, а сред основните причини за това са не само цигарите, алкохола и стреса, но и лошата орална хигиена. Това съобщи лицево-челюстният хирург доц. Павел Станимиров при откриването на седмата Национална конференция МОРЕ 2016 в курорта Златни пясъци, пише Труд.

Външно съветва: Внимавайте много в Турция

Има заплаха за тероризъм в Истанбул, Анкара, Анталия, Измир и Газиантеп

Външно: Внимавайте с пътуванията в Турция, има опасност от атентати

С решение на валията на Анкара е въведена забрана за осъществяване на масови мероприятия в града от съображения за сигурност до края на ноември 2016 г.

Министерството на външните работи: Внимавайте с пътуванията в Турция!

Българските граждани, които планират посещения в Истанбул, Анкара, Анталия, Измир и Газиантеп, да се съобразят със заплахите от терористични атентати на възлови места, препоръчват от Министерството на външните работи. С решение на областния...

МВнР: Внимавайте при пътувания в Турция

Министерството на външните работи препоръчва на българските граждани, планиращи посещения в  Истанбул, Анкара, Анталия, Измир и Газиантеп, да се съобразят със заплахите от терористични атентати на основни възлови места в тези градове (летища, гари, пристанища, площади, туристически обекти, търговски центрове, пазари, места с висока концентрация на хора). С решение на областния управител на Анкара е въведена забрана за осъществяване на масови мероприятия в града от съображения за сигурност до края на м. ноември 2016 г....

Външно предупреждава: Внимавайте с пътуванията в Турция

Хората трябва да се съобразят със заплахите от терористични атентати, съобщиха от МВнР