23.10.2016

Вижте какво се случва месеци след показната екзекуция на наркобоса Костов

Дълго чаканото дело за показния разстрел на популярния в родния ъндърграунд Иван Попов, по прякор Костов, ще влезе в съдебната зала до месец. Това съобщиха от прокуратурата. Вече е готов обвинителният акт срещу Димитър Димитров-Бабата, който продължава да се радва на домашния уют, въпреки че безцеремонно екзекутира пред свидетели Страшилището за шанаджиите, пише Флагман.бг.

Още

Димитър Узунов: Лозан Панов е пречупен човек, като го попитах дали познава Иван Костов пламна като факла!

Лозан Панов да се държи като мъж, призова по bTV представляващият ВСС Димитър Узунов, чиято оставка беше поискана преди дни. Причината беше едноличното решение на Узунов кои членове на съвета да се срещнат с европейските обвинители, които готвят анализ за дейността на българската прокуратура.

Цитат на деня: Приликата между мен и Иван Костов е, че сме вегетарианци

Единствената прилика между мен и Иван Костов е, че сме вегетарианци. Председателят на Върховният административен съд Лозан Панов по Би Ти Ви Изявлението му беше по повод твърденията, че той е човекът на бившия премиер в съдебната система. Панов каза, че не познава Костов и не се е срещал с него. Той допълни, че с Христо Иванов се познава. "След оставката на Иванов темпото на съдебната реформа се загуби", ако въобще можем да говорим за такава", посочи магистратът....

Лозан Панов: Да, има прилика между мен и Иван Костов. Вегетарианци сме

Нормално е да има конфликти, за да може да няма произвол, за да не може едната власт да не е над другата, коментира шефът на ВКС

Хекимян хвана на тясно Лозан Панов! Съдия №1 увърта в ефир за ВСС и Иван Костов

Председател на Върховния касационен съд Лозан Панов бе хванат на тясно от Антон Хекимян. Водещият на "Тази сутрин" обсипа с въпроси съдия №1 разделен ли е ВВС, но ясен отговор така и не получи.

РАЗКРИТИЕ НА БЛИЦ! Тайните срещи Иван Костов - Лозан Панов продължават! Готвят се нови компромати срещу Борисов, ще подаде ли оставка съдия №1?

Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов продължава да се среща тайно с автентичния лидер на партията - джудже Иван Костов, разкриха пред БЛИЦ очевидци на сбирките им. Двамата са близки от няколко години, покрай любимата жена на Панов, която е приятелка с дъщерята на Ментора от Драгалевци.