23.10.2016

Караянчева: Оттук нататък очаквайте неочакваното

Винаги сме призовали всеки да излезе със собствените си качества и да се борим не с компромати, а с реални политики и послания към българските избиратели. Нека да гледаме напред, нека да гледаме качествата на човека, да не гледаме в биографията и да се замеряме с факти, които не са лицеприятни нито за едните, нито за другите. Това каза в предаването „Лице в лице” по bTV зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева в коментар на взаимните нападки с Реформаторите. Тя допълни, че не е в техен стил да нападат, но, когато ги нападат, не си мълчат.

Още

Цвета Караянчева: Оттук нататък очаквайте неочакваното

Не е в стила на ГЕРБ да нападаме, но, когато ни нападат, не си мълчим, каза още зам.-председателят на ПГ на партията

Опасен ли е спадът на инвестициите в България с над 18% - защо, как? А оттук накъде?

Наскоро излязоха предварителни данни на БНБ, според които преките инвестиции в страната ни за периода януари-юни на 2016 г. спадат със 179,5 милиона евро, или с 18,7% спрямо същия период на миналата година. До какво ще доведе този спад и може ли тази негативна тенденция да се преодолее? С тези въпроси БГНЕС се обърна към икономистите.

Диверсията в Крим: какво ще прави Москва оттук нататък

В сряда (10 август) непростите отношения между Русия и Украйна се влошиха още повече: Москва обвини Киев в подготовка на терористични нападения на територията на Крим. Украинските диверсанти, както твърдят от руската Федерална служба за сигурност (ФСБ), са членове на действащия състав на украинските спецслужби.

„Оттука започва България" в селекцията на пловдивския международен театрален фестивал

Авторският вербатим спектакъл „Оттука започва България" получи още едно престижно признание. Екипът на документалния театър е поканен да участва на 17 септември в юбилейното XX издание на Международния театрален фестивал „Сцена на кръстопът", който ежегодно се провежда в дните от 10 до 23 септември в Пловдив. Есенният международен театрален фестивал е едно от най-значимите културни събития в страната. В програмата си той включва традиционно от 20 до 25 театрални прояви и 7-8 съпътстващи срещи - кръгли маси, семинари, научни конференции, предста...

Великобритания гласува да напусне ЕС. Какво следва оттук нататък?

Британците гласуваха да излязат от ЕС. Безпокойството им от имиграцията и все големите според някои правомощия на 28-членния блок надделя над привлекателността на това да си част от единен пазар от над 500 милиона души и европейския проект, възникнал върху пепелищата на Втората световна война.