23.10.2016

Още

Задигнаха дарения от храм в Пловдив

Обир в църковен храм в Пловдив. Задигнати са парите от касите за дарения в църквата "Св.св Кирил и Методий". Вчера сутринта жената, която продава свещи, е видяла разбитата външна врата на сградата и разхвърляни по пода празни кутии за дарения. Веднага е подала сигнал в полицията, откъдето са направили оглед и са образували досъдебно производство.

Мегаскандал в в пловдивски университет: Британски студенти скочиха срещу корупция и "неприлични" предложения

Британски студенти обвиниха Медицинския университет в Пловдив в корупция, дискриминация и други порочни практики. В остро писмо, изпратено до ректора, неговите заместници и други ключови звена във вуза, се предупреждава, че сигналът ще бъде постван в социалните мрежи, ще бъде предоставен на Би Би Си и с данните в него ще бъдат запознати посолствата на Великобритания и Германия.

10 милиона лева за храна в градините в Пловдив поверени на районните кметства

Жестока битка за 10 милиона лева се развихря в районните кметства на Пловдив, които трябва да изберат доставчици на храни в детските градини. Заведенията са 65 на брой. През януари догодина изтичат договорите за централизирано снабдяване и новите поръчки са поверени на "малките" кметове. Всички са пуснали процедури,

​Скандал между шофьори и заплахи с оръжие в Пловдив

Спречкването е станало снощи, малко след 23 часа, пред заведение за обществено хранене на булевард „Шести септември".

Страшно меле в Пловдив, няколко души устроиха погром пред заведение

Истински екшън се е разиграл снощи пред заведение за бързо хранене на бул. „Шести септември” в Пловдив, съобщават от полицията. В 23:15 часа снощи във Второ Районно полицейско управление постъпил сигнал за нарушение на обществения ред пред дюнерджийницата.

Пиян шофьор и приятелят му са арестувани в Пловдив за засечката на пътя

Пиян шофьор на мерцедес и негов приятел бяха арестувани след скандал с друг водач на бул. "6 септември" в Пловдив. Инцидентът стана снощи около 23 ч.