24.10.2016

Мъжете в живота на Кари Брадшоу

Да си припомним всички онези, които не успяха да спечелят сърцето ѝ завинаги

Още

Кари Брадшоу гледа моркови и домати (СНИМКА)

Сара Джесика Паркър остави за кратко тайните на секса и града и запретна ръкави в градината в компанията на съпруга си Матю Бродерик. Двамата решиха да избягат от натоварената си програма в Ню Йорк и отскочиха до престижния район "Хамптънс", където си имат местенце. Те бяха изловени от папараци да берат зеленчуци – предимно моркови и домати, и кадрите обиколиха нета.

Новата колекция от уникални черни рокли на Сара Джесика Паркър вече е на пазара

  Актрисата Сара Джесика Паркър, известна с ролята си на модната икона Кари Брадшоу, вече има своя собствена модна линия от малки черни рокли, пише БГНЕС. Досега тя предлагаше единствено обувки, носещи марката SJP Collection. „Време е за голямото разкритие. Представям ви SJP LBD. Нова колекция малки черни рокли, създадени от мен, изцяло произведени в САЩ“, написа в Инстаграм звездата. Тя също така сподели и видео, в което е облечена с една от своите нови рокли. Колекцията ще се продава от 16 октомври и ще може да бъде намерена единствено в магазините Bloomingdales, в които се предлагат и обувките й. Есенният сезон ще е изпълнен със събития за Сара Джесика Паркър, поне в сферата на модата. Предстои представянето на есенната й колекция обувки, както и началото на рекламната кампания на новия й аромат Stash. Въпреки че неведнъж е доказала вкуса си за дрехи и аксесоари, актрисата споделя, че не обича да казва на хората какво да обличат. „Не е моя работа да казвам на която и да е било жена какво да прави или да не прави. Никога не участвам в подобни разговори. Защото това, което аз смятам за необходимо, може да е пълната противоположност на онова, което вие описвате като задължително“, каза тя в интервю за изданието Popsugar.

Съвети за красота от Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър, която остава в съзнанието ни като Кари Брадшоу от „Сексът и градът“, определено е една от жените, за които може да се каже, че остаряват красиво. Тя е известна със своя безупречен стил и умението винаги да впечатлява с външния си вид.

Съвети за красива визия от Сара Джесика Паркър

Как да носите парфюма си като героинята й Кари Брадшоу