22.10.2016

Синдикатите бранят дългите празнични ваканции: Това да ни е проблемът!

Нямаме най-много празници, а спорът за дългите ваканции е несъществен, смята "Подкрепа" "България не е сред страните с най-много...

Още

Ученички осиновяват нежелани животни и след това ги измъчват и убиват

Тинейджърка беше арестувана след като се засне как измъчва и убива животни, а след това публикува отвратителните кадри онлайн, пише "Мирър". Алина Орлова беше задържана в руския град Владивосток, където е чакала връзка за полет от родния си град Хабаровск до Санкт Петербург.

Гърдите на това момиче не могат да спрат да растат! Вижте шокиращи СНИМКИ 18+ на девойката с най-дълбоко деколте!

На нея биха й завидели, дори звездите от „Спасители на плажа”. Харухи Мивако се гордее най-огромния бюст на планетата, а най-невероятното е, че той не спира да расте. Тъмнокожата красавица вече може да спре с тях дори взвод войници, а те не спират да набъбват като тесто, без да спират, пише „Телеграф”.

Богатият президент на Перу бе осмян заради това, че се оплака от заплатата си

Президентът на Перу Педро Пабло Кучински, бивш инвестиционен банкер, който е печелил по 700 хил. долара годишно преди да заеме поста, си навлече вълна от критика, след като се оплака от заплатата си като държавен глава, предаде Reuters.

Йотова: Авантюристично е изказването на премиера, че е заплашена териториалната цялост на държавата

Ако властта е на мястото си, каналджиийските мрежи, които използват нелегално влизащите в страната ни, могат да бъдат разбити. Ако, разбира се, над тях няма опънат политически чадър.

Не правете това с женските гърди по време на секс

Усукването на гърдите и въртящите движения са опасни