24.10.2016

Във "Фейсбук": Ето такива полицаи искам да виждам

Млад полицай пресича бул. "Дондуков", за да помогне на сляп човек с куче водач да се качи в тролея

Още

Мариола от Дуранкулак запали Фейсбук с изказването си за Цецка Цачева (ВИДЕО)

"Цецка Цачева ще оправи България", сигурна е в това Мариола от Дурканкулак, която публикува дълъг видео клип в социалната мрежа, провокирана от президентските избори и предложения кандидат на ГЕРБ - Цецка Цачева, пише actualno.com

Ето защо е по-добре да си със статус "необвързан" във фейсбук

Живеем в странни времена, когато за някои хора в интернет може да се случват повече събития, отколкото в истинския свят. Ние разбираме за живота на хората от неговата страница във "Фейсбук", от неговите снимки, статуси, семейно положение. Хората съдят другите, често без да има защо. Същото се отнася и за любовните отношения между хората.

Продават дипломи във Фейсбук под носа на Министерство на образованието

Нямате основно, средно или висше образование? Публична тайна е, че с диплома може да се сдобие всеки, който намери подходящия човек. Наглостта на продавачите обаче минава всякакви граници. Млада девойка разпространява обява във Фейсбук, без да се притеснява от незаконната си дейност. Това сигнализира възмутен потребител на мрежата, който се натъкнал на рекламата.

Изследователят Павел Серафимов взриви "Фейсбук": В момента се решава бъдещето на България! Чужденци съсипват Родината ни! Събудете се

Изследователят Павел Серафимов пусна нов силен пост във "Фейсбук", който се споделя масово от българите. Ето какво написа мъжът в социалната мрежа. Публикуваме текста без редакторска намеса.

„Фейсбук” и „Туитър” ще работят срещу разпространението на невярна информация

Те се присъединиха към Асоциацията на медиите и технологичните групи