25.10.2016

Четете внимателно етикета върху бананите! Ето какво значат първите цифри

Сигурно всички сте виждали в магазина белите стикери върху бананите. Но питали ли сте се някога какво означават те?

Още

Отоплението у дома и офиса може да ни прави дебели

Държите централното отопление пуснато прекалено дълго? Това може да е една от причините за покачващото ви се тегло, пише ВВС. Холандски учени твърдят, че високите температури в дома и офиса осигуряват повече комфорт, но пък вече не се налага на телата да изгарят допълнителни калории, за да ви стоплят.

Телиш отбелязва 139 години от освобождаването си от турско робство

На 26 октомври 2016 г. от 10:30 часа с тържествена церемония пред Черния паметник в село Телиш ще бъде отбелязана 139-та годишнина от Освобождението на селището от турско робство. Да почетат паметта на героите, загинали в тежките боеве при Телиш по време на Руско-турската освободителна война, са поканени много гости, сред които депутата Пламен Тачев, общински съветници, представители на Община Червен бряг....

И най-грозните стават красиви! Ето как непривлекателните мъже стават секси за жените

И най-грозноватите мъже могат да повишат своята атрактивност в очите на противоположния пол, използвайки правилния дезодорант, установи британско изследване, цитирано от в. "Дейли мейл", цитирано от БТА. Хората, които не са надарени съсзабележителна мускулатура и красиви лица, често са губещи при търсене на партньорка, тъй като имат по-слабо сексуално излъчване. Но това лесно може да се компенсира, като се "ухажва" обонянието на дамите, което е много по-чувствително от това на мъжете.

Трупът на мъжа на Мейзер се разлага в моргата! Престъплението има връзка с убитите сестри Белнейски

Категорично не изключваме втори човек да е помогнал на Анита Мейзер да се отърве от Ники. Водим собствено разследване, тъй като смятаме, че престъплението е извършено с користен мотив. Това коментираха близки на удушения със свински опашки културист Николай Димов, цитирани от в. България днес.

Ражда се най-богатото бебе в България! Ето крупната сума, която ще наследи внучката на една от най-заможните българки по света  

До месец ще се роди най-богатото бебе у нас - внучката на една от най-заможните българки по света и у нас - Лора Видинлиева. Наследничката на бизнесменката се очаква да се появи в клиника "Надежда", а майката - топмоделът Таня Илиева, и бащата поп изпълнителят Рушин Видинлиев, отсега го чакат с нетърпение, пише в. "България Днес".