26.10.2016

Парадът на ветрилата закри регатата „Тол шипс 2016“

Парадът на ветрилата закри вчера Международната ветроходна регата "Тол шипс", въпреки силния вятър. Начело на флотилията бе баркентината "Калиакра", следвана от "Надежда", "Атила" и "Адорнате".

Още

Разкритие: Наследникът на Фараж размахвал пистолет в български супермаркет (СНИМКИ)

Изборите за нов председател на Партията на независимостта тотално заприличахана фарс, след като вчера се кандидатира човек, за когото стана ясно, че е размахвал пистолет в български супермаркет, пише „Дейли мейл”.

Промени в организацията на движението по бул. "Черни връх" в столицата

От 00.00 часа на 27 октомври до 24.00 ч. на 19 декември се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по бул. "Черни връх" от 40 метра след ул. "Арарат" до ул. "Флора Кънева", съобщи пресцентърът на Столичната община.

Хорхе Сампаоли не очаквал успехите толкова скоро

Старши треньорът на Севиля Хорхе Сампаоли заяви пред клубния сайт, че не е очаквал да постигне такива успехи толкова скоро с андалусийския отбор. Сампаоли застана начело на носителя на трофея в Лига Европа през лятото, когато замени Унай Емери. Под ръководството на 56-годишният бивш наставник на Чили ...

София ще кандидатства за зелена столица на Европа

"Министерството на околната среда и водите (МОСВ) подкрепя инициативата на Столичната община да се кандидатира за зелена столица на Европа. И...