27.10.2016

Още

Филм на ужасите в Дебелт! Фекалии плуват в дворовета на хората, нетърпима смрад прогонва жителите (СНИМКИ)

Жители на Дебелт масово напускат къщите си, съобщава Флагман.бг. Причината е фекалната река, която прави животът им там непоносим. В селото липсва канализация и пречиствателна станция, а от мръсния канал, който минава буквално на метър от домовете им, се носи непоносима смрад. Заради това и все повече къщи в най-голямото село в Община Средец остават заключени.

Кошмарните сценарии за гръцката икономика изплуват отново

В гръцката преса отново се заговори за излизане на страната от еврозоната

Колите във Варна се превърнаха в лодки! Ето как плуват по улица "Девня" (ВИДЕО)

Видео от наводнената улица "Девня" са изпратили шофьори, които в момента се опитват "да преплуват", за да изпълнят служебните си задължения, съобщава Петел.бг. Това се оказва почти невъзможно!

Апокалипсис и във Варна! Коли се давят, кофи плуват по улицата! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Дъждът, който валя над Варна в продължение на 2-3 часа, отново създаде сериозни проблеми за пътния трафик. Очевидци изпращат снимки и видео от различни части на града, в които улиците започват да приличат на реки, съобщава petel.bg

Авария пред Централните софийски гробища, коли плуват!

На входа на Централните софийски гробища е избил водопровод, съобщи Агенция "Фокус", позовавайки се на очевидец. По думите му на платното за движение има около половин метър вода. и преминаването на МПС не е възможно по ул.202.

Тъмни тайни изплуват в еротичния „50 нюанса по-тъмно“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

На Свети Валентин Джейми Дорнан и Дакота Джонсън ще се завърнат на голям екран в една от най-чаканите екранизации на книги - „Петдесет нюанса по-тъмно". Продължението по втората част от бестелъра на Е.Л. Джеймс идва две години, след като излезе първият филм за милионера с нетрадиционни вкусове в секса Крисчън Грей и поредната му любовница, прераснала в истинска любов. Блокбъстърът от 2015 година донесе на създателите си приходи от над 560 милиона долара, а манията, която породиха както книгата, така и филмът, превръщат „Петдесет нюанса по-тъмно...