29.10.2016

64-годишна даде 20 бона на ало измамници в София

Залавяла престъпна банда, предала ги на два пъти

Още

Центърът в София ще бъде блокиран заради концерта на Слави Трифонов

Центърът на София ще бъде блокиран за денонощие и половина, тъй като от днес в 00:15 ч. до неделя сутринта ще бъдат затворен "Орлов мост" и улиците, които стигат до него. Причината - е концертът-митинг, в подкрепа на референдума, иницииран от "Шоуто на Слави", който е с начален час 19 ч. Участъкът по бул. "Цариградско шосе" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П. К. Яворов" е затворен от 00:15 ч на петък срещу събота до 08:00 часа на неделя. Ще бъдат вдигани и спрените коли...

Шокиращо ВИДЕО! Кола едва не помете дете на „зебра” в София

Дете се размина на косъм от това да бъде блъснато на пешеходна пътека в София. За случилото се сигнализира Нова телевизия.

Концертът на Слави ще разбърка движението в София

Променят маршрутите на обществения градски транспорт, като ще бъде спряно движението по бул. „Цариградско шосе” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П. К. Яворов”

Кола лети и троши паркирани автомобили в София (ВИДЕО)

Каскада като в холивудски екшън е уловила охранителна камера на столична улица. Видеото бе качено във „Фейсбук” от потърпевшия в ситуацията – Светослав Георгиев, съобщава Нова телевизия. На кадрите се вижда как автомобил, движещ се с висока скорост, буквално прелита над паркирани коли, нанасяйки сериозни щети на някои от тях.

ПИБ и съдебният пинг-понг между София и Букурещ

Когато на 5 октомври тази година на страницата на Върховния касационен съд (ВКС) се появи съобщение, че търговско дело 233 от 2016 г. е обявено за решаване, на юридическия отдел на Първа инвестиционна банка вероятно им е било все едно, въпреки че в него става дума за едни 22 млн. евро. Не, сумата не е пренебрежима дори и за третата по големина кредитна институция в България с над 8.5 млрд. лв. активи. Просто дали тримата върховни съдии щяха да уважат жалбата на банката срещу...

Кола лети и троши паркирани автомобили в София

Пиян шофьор направи каскада достойна за Холивуд на софийска улица