21.10.2016

В Благоевград: Нов потресаващ случай с родилка и мъртво от 3 седмици бебе в утробата ѝ

22-годишната благоевградчанка Стефани Б. преживя истински ад по пътя да стане майка на първа рожба, плод на любовта й с Иван Б., известен диджей в Пловдив. Стефи и Иван вдигали сватба за чудо и приказ преди месеци, а в средата на септември трябвало да станат и родители, съобщава struma.com.

Още

Екшън в благоевградско! Футболисти и фенове пребиха съперници по време на мач

Мислех, че няма да си тръгнем живи, споделя играч на Места

Нов скандал с тютюнев склад – в Благоевград

Инвеститор строи път и получава всички разрешителни за строеж, общината не му дава

Нов протест в Благоевград заради строеж край детска площадка (СНИМКИ)

Граждани поискаха оставката на кмета и намеса на премиера

Луд екшън с тризначките и нов строеж в Благоевград!

Истински екшън се разигра тази сутрин в кв. „Еленово” на Благоевград, заради нов строеж, предаде БГНЕС. Т.нар. тризначки в Благоевград Вяра, Надежда и Любов Станчеви заедно с майка им Любка и други граждани от квартала разрушиха временна ограда на поредния строеж, който започна да се издига върху зелена площ.

Протест в Благоевград заради нов строеж

  Истински екшън се разигра тази сутрин в кв. „Еленово” на Благоевград, заради нов строеж, пише БГНЕС. Т.нар. тризначки в Благоевград Вяра, Надежда и Любов Станчеви заедно с майка им Любка и други граждани от квартала разрушиха временна ограда на поредния строеж, който започна да се издига върху зелена площ. Днес работници на бизнесмена Илия Узунов поставиха дървени колове, с които оградиха бъдещ строеж на двуетажна бизнес сграда в ж.к. „Еленово”, която е в съседство с детска площадка. При строежа на новата двуетажна сграда, която ще има и приземно ниво, жителите на „Еленово” казват, че ще бъде унищожено направеното съвсем скоро стълбище, водещо към детския кът. Най-активни бяха две от сестрите – Вяра и Любов, които собственоръчно извадиха десетина колове, маркиращи границата на обекта. Появи се и собственикът, който извика полиция. Тризначките и съседите призоваха за бунт на благоевградчани срещу кмета Атанас Камбитов. 

Обмислят нова транспортна схема в Благоевград

От Общината в Благоевград обмислят как да бъде облекчен трафикът в централната част на града. Много от улиците на областния град са тесни, а паркираните коли в синята зона на града допълнително затрудняват движението. Броят на автомобилите в областния град значително се е увеличил, а по-този начин и движението по основните улици и булеварди в Благоевград става все по-натоварено.