26.10.2016

Поръчката за двигателите на МиГ 29 катастрофира

Военновъздушните сили искат по-добри условия от предложенте от единствения кандидат

Още

Село в Италия се барикадира, за да не приеме 12 мигрантки

Село в Северна Италия издигна барикади от палети по пътните си достъпи, за да попречи на влизането на автобус с 12 мигрантки, които трябваше да бъдат настанени в реквизиран хотел, предаде Франс прес. По италианските брегове тази година са пристигнали близо 155 000 души и страната е принудена да настанява хиляди новопристигнали през последните дни с претоварена приемна система - 168 000 настанени спрямо 103 000 в края на 2015 г. Разследват италиански офицери за убийство при потъване на кораб с м...

Матео Ренци притеснен от пристигащите в страната мигранти

Италианският министър-председател Матео Ренци заяви, че страната му не може да се справи с пристигащите мигранти и призова европейските страни да направят повече по въпроса, предаде Reuters.

Шок в Къщата! Миглена рухна, ето какво я разплака (СНИМКИ)

Определяната като високомерна и студена за първи път рухна в Къщата на ВИП Брадър. Набедената от всичките съквартиранти, че се държи като ламя, се разплака. Оказа се, че любовта на публиката я изкара извън равновесие.

Разследват италиански морски офицери за убийството на мигранти

Офицери от италианските ВМС, сред които и жена-капитан на кораб, наградена с орден за заслуги за спасителни операции, са разследвани за убийство по...

Започва реализацията на проект за интергиране на емигранти

БЧК и Асоциация "Форум" започват работа по проект за интегриране на граждани от трети страни, законно пребиваващи у нас. Проектът е в подкрепа на лица, получили международна закрила и ще се реализира на местата, където пристигат най-много бежанци. Това са София, Хасково, Харманли и с.Пъстрогор. Бежанците ще получават информация как да се регистрират в бюрата по труда, как да правят своите адресни регистрации, как да стартират свой собствен бизнес, обясни Николай Тодоров от БЧК.Общата цел на проекта е да се подпомогне политиката на Европейския съюз и на България, за адаптация, и интеграция на законнопребиваващите граждани в България. Ще реализираме три големи групи дейности. Първото е предоставяне на административни правни услуги, предоставяне на медицинска, психологическа и социална помощ, и като част от тези две дейности е улесняване на комуникацията с институциите с мигрантите.

И британски националист в aкция срещу нелегални мигранти на границата ни

Джим Доулсън разпространи кадри от срещите си с паравоенната формация "Шипка"