22.10.2016

Ново 20! Дерат ни с по 600 лева за телефон в асансьор

Жителите на сгради с асансьори трябва да се бръкнат с между 280 и 600 лева за монтиране на телефон в кабинката до края на годината. Цената за новото оборудване варира в зависимост от асансьора - дали е от по-стария тип, или е нов, обясни Петър Конов, член на управителния съвет и учредител на Националната асоциация на домоуправителите в България, цитиран от „Телеграф”.

Още

Нахално и скандално: Болници дерат с 15 бона такса раждане

Бременни и техните близки у нас са принудени да броят купища пари в болниците, за да се грижат за тях както трябва, докато раждат. 15 000 лева е платила жена в голяма частна акушеро-гинекологична болница в София, в която е дала живот на рожбата си. Това става ясно от фактури, с които „Монитор” разполага.

Започва есенната дератизация на шахти и дерета във Варна

Започва есенната дератизация на каналните шахти и дерета на територията на община Варна, съобщи д-р Антоанета Тончева, директор на общинското предприятие " „Дезинфекция, дезинсекция, дератизация - Варна“. По нейни данни, обработени ще бъдат 11 339 шахти и 616 дка дерета. Дератизацията включва залагане на родентициди в каналните шахти или в дупките на гризачите. Използват се препарати на антикоагулантна основа, със санитарно разрешително за пускане на пазара и

Дерат с глоба „смесен боклук“ работници вместо шефа

Санкционираха кафенета и ресторанти с 6100 лв. заради смесване на отпадъците Продавачи, бармани и сервитьори масово отнасят глоба вместо работодателя си заради неразделно събиране на боклук, пише "Монитор". Според Закона за управление на отпадъците търговските обекти трябва да изхвърлят отделно боклуците от хартия, метал и стъкло.

Куката и бременната Силвия Петкова дерат яки хилядарки от казината

Макар краят на "Под прикритие" отдавна да е факт, актьорите от хитовия сериал удариха джакпота, използвайки героите си от поредицата. Вместо повечето от тях да останат без работа и ангажименти, както се очакваше, най-култовите лица на кримката изкарват яки кинти заедно, видя "България Днес".

Дерат кожата на пандизчии в затвора във Враца

Пандизчии, излежаващи присъди в затвора във Враца, изреваха от високите цени на лавката в институцията.  В писмо, адресирано до Министерството на правосъдието, Ваня Велкова посочва, че наскоро бил сменен доставчикът на затворническата лавка. Той докарвал стока рядко – само веднъж в седмицата, като всичко бързо се разграбвало и след това нямало от къде да се закупи нищо.

Дерат ни с 600 лв. за телефон в асансьора

Жители на сгради с асансьори трябва да се бръкнат с между 280 и 600 лв. за монтиране на телефон в кабинката до края на годината. Ако не го направят, лифтът може да бъде спрян от Държавната агенция по метрология и технически надзор, пише в. "Телеграф". Изискването за пряка денонощна линия между кабинката и фирмата за сервизно обслужване е