23.10.2016

Колко сладко! Интернет пощуря по ВИДЕО с коала и новия ѝ приятел

Коала се сприятели с пеперуда в австралийски резерват, като не остави насекомото на мира, докато то не кацна на главата й, съобщи в. "Дейли мейл". Сцената улови снимачен екип в резервата "Симбио" на 45 км от Сидни. Докато той искал да заснеме пеперудата монарх върху цвете, коалата Уилоу непрекъснато влизала в кадър. Когато започнала да я души, пеперудата литнала и кацнала на носа й, а след това и на челото й.

Още

Историяна на човека, който промени интернет (ВИДЕО)

Марк Елиът Зукърбърг е роден на 14 май 1984 г. в градчето Уайт Пайнс, щата Ню Йорк. На 12-годишна възраст Марк разработва на „БЕЙСИК" първата си „социална мрежа", която неговият баща, зъболекар, въвежда в практиката си, за да се осведомява от секретарката си за следващия пациент. По онова време технологиите все още не са на ниво, младият Марк обаче се движи по-бързо от тях и родителите му са принудени да наемат частен учител, който да го напътства. Как...

Интернет хит! Заснеха жив дракон в небето над Китай (ВИДЕО)

Дракони летят в небето над Китай. Ентусиазирани потребители на Youtube коментират от денонощие видео, на което се вижда как странно летящо създание кръжи близо до границата с Лаос.

Продавач на чай стана интернет сензация (ВИДЕО+СНИМКИ)

Непознати момичета започнаха да му пишат писма

Три горещи красавици, които развълнуваха интернет (ВИДЕО+СНИМКИ)

Емили Ратайковски, Криси Тийгън и Бела Торн публикуваха секси снимки в социалните мрежи

Кървава кампания заля интернет! Фенове на Бионсе си режат ушите в подкрепа на звездата (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Почитатели на Бионсе от цял свят си нанасят прорезни рани по цялото тяло в подкрепа на изпълнителката, а в социалната мрежа се разгърна истинска кървава кампания с хаштаг #CutForBeyonce и #BleedForBeyonce. Почитателите щедро публикуват снимки с нарязани ръце, крака и отрязани парчета от уши.

Тези две малки котета побъркаха интернет (ВИДЕО)  

Потребителите на интернет активно обсъждат видео с котки, публикувано наскоро в Youtube. На кадрите двата домашни любимеца не могат да си разделят купичка с мляко, като се налага всеки котак да я придърпва с лапичка, когато иска да пие.