29.10.2016

Жени Калканджиева била кривокрака като малка

Този период беше истински кошмар, признава шестата по красота в света

Още

Жени Калканджиева рухна след смъртта на майка си, миската се стопи от мъка

Миската Жени Калканджиева доста се е променила в последните няколко седмици. Причината е, че шестата по красота в света се е стопила  от грижи по майка си. Възрастната жена беше тежко болна, а Жени се грижеше за нея до последния й дъх, пише HotArena.

Жени Калканджиева ненавижда спагети, напомняли й гладните години

Жени Калканджиева мрази спагети. Красавицата недолюбва италианския специалитет заради живота си на Ботуша в тийнейджърските си години, пише HotArena. Едва 18-годишна Калканджиева става манекенка в Италия и като всяко начало и нейното било трудно.

Мъже тормозят Жени Калканджиева със снимки на... членовете си

Нагли фенове налазиха Жени Калканджиева в социалната мрежа. Извратеняци изпращат снимки на пенисите си и това вбеси миската. Ето какво написа в профила си красавицата: "Такааа... и ако някой друг се осмели да ми прати снимка на члена си... Ще види,...

Шок! Як скандал с Жени Калканджиева! Извратеняци й пращат пениси, красавицата побесня

Нагли фенове налазиха Жени Калканджиева в социалната мрежа. Извратеняци изпращат снимки на пенисите си и това вбеси миската, пише lifestyle.bg. Шестата в света явно вече не издържа на напрежението и избухна бясно в социалната мрежа.

Жени Калканджиева призна скандално: Пушех трева

Жени Калканджиева призна, че като малка се е увличала по дрогата, но твърдо отрича, да е зависима от нея. Мис България споделя, че е минала и тя през бунтарски период, но не е стигнала до зависимост от нея, пише "България днес".