24.10.2016

Антимафиоти щурмуваха по тъмно дома на Джудиста

Антимафиоти от Благоевград щурмуваха дома на известния благоевградчанин Пламен Илиев - Джудиста тази нощ на ул. "Иван Михайлов". Около 22.30 часа 6-има спецполицаи нахълтали в къщата му и около 2 часа правили обиск. Според запознати Джудиста не е бил там по време на тараша, съобщава struma.com.

Още

Антимафиоти щурмуваха по тъмно дома Джудиста

Антимафиоти от Благоевград щурмуваха дома на известния благоевградчанин Пламен Илиев - Джудиста тази нощ на ул. "Иван Михайлов". Около 22.30 часа 6-има спецполицаи нахълтали в къщата му и около 2 часа правили обиск. Според запознати, Джудиста не е бил там по време на тараша, съобщава struma.com.

Срещата с корееца е ключова за джудиста Иво Иванов

Генералният секретар на Българската федерация по джудо Асен Коруджиев сподели, че следващата среща на Ивайло Иванов в олимпийския турнир по джудо е ключова. На осминафиналите по-късно днес българинът ще срещне представителя на Република Корея Сънсу Лий. Преди това той победи Франк Де Вит (Холандия) ...

Янислав Герчев и Ивайло Иванов почиват в първия кръг на олимпийския турнир по джудо

Състезателите ни по джудо Янислав Герчев и Ивайло Иванов узнаха съперниците си за първите срещи в олимпийския турнир по джудо. Двамата ни състезатели ще почиват в първия кръг на надпреварата. Във втория кръг в категория 60 килограма съперник на Янислав Герчев ще е победителят от срещата между Мин-Йен Цай (Тайван) и Сукфаксай Ситхисане (Лаос). Ивайло Иванов ще се бори за медал в категория 81 килограма, като схватките в тази категория са на 9 август. Първият съперник на джудиста от Монтана е Франк Де Вит (Холандия).