25.10.2016

Ексклузивно в "ШОУ"! Сериалът “София ден и нощ” вкара Нова тв в мегаскандал!

Петър Петков – Гетомен и Васил Николов – Теслата избраха именно“ШОУ”, за да разкрият ексклузивно подробности около грубо нарушаване на авторски права от страна на продуцента Краси Ванков и “Идалго продакшънс” в сериала “София Ден и нощ”, излъчван по Нова телевизия. Скандал, след който българският шоубизнес вече няма да бъде същият!

Още

Емил Кошлуков влиза в шоуто на Нова тв “Пееш или лъжеш”

Заедно с Милица Гладнишка и Алекс Раева той ще е в съвета на шоуто, който ще помага на гост-звездите в предаването да избират своите участници. Тримата ще могат да коментират с госта представянето на кандидатите, както и да им отправят важни въпроси в определени кръгове на шоуто. То тръгва на 3 ноември от 21 ч по Нова тв.

Раева за Цвети Стоянова: Дори да не присъства на бенефиса, тя ще бъде част от шоуто (ВИДЕО)

Председателят на БФХГ бе специален гост в предаването "120 минути" по bTV

С картинг шоу Shell демонстрира нова технология

В атрактивно картинг шоу на пистата на Ring Mall в София имаха шанса да участват най-бързите любители на моторния спорт сред сервизите за автомобили в страната. С него Shell, който организира събитиет...

Супершоу в ефир! Диана Найденова размаза Марешки: Много тъпо е да сравнявате Татяна Дончева с Лили Иванова! (ВИДЕО)

Социологическите агенции правят големи манипулации. Не е сериозно да сравняват Бойко Борисов с Татяна Дончева. Трябва да го сравняват с Лили Иванова, Емил Димитров, Васил Левски. Това любопитно изказване направи Веселин Марешки по Нова телевизия. "Да, не тези хора не са политици", отвърна му веднага водещата Диана Найденова. "Тези социолози сравняват лидерите на партии. Г-н Марешки, това беше тъпо, може ли да сравнявате Лили Иванова с Татяна Дончева. Тук въпросът не е за достойните българи, а някоя партия вярвате в навечерието на изборите", срази кандидата за президент Найденова.

Маргарита Хранова пред "ШОУ": Никога не съм давала пари за песни

Маргарита Хранова е едно от най-ярките имена на българската популярна музика. Завършила е Естрадния отдел на Музикалната академия в класа на Ирина Чмихова. През 1971 г. е в състава на вокално трио “Обектив”, а от 1972 г. започва самостоятелна кариера. Още същата година печели втора награда на фестивала “Златният Орфей” и специалната награда на журито и наградата на публиката на фестивала в Александрия (Египет). В репертоара си има над 500 песни, безброй концерти из страната и гастроли в Полша, Куба, Италия, Германия, Швейцария, скандинавските страни, републиките на бившия Съветски съюз, Чехия, Австрия… През 1997 г. Организационният комитет на “Златният Орфей” я награждава със статуетка за цялостен принос към българската популярна музика, а през 1998 г. Съюзът на музикалните дейци я отличава с “Кристална лира” за заслуги към музикалната култура. От 1999 година се изявява и на театралната сцена.