22.10.2016

Още

15 шокиращи, но и познавателни факти за смъртта, които не е зле да знаете, защото няма да ѝ избягате

Всеки проблем в живота ни има решение освен един – неизбежната смърт. Някои народи я смятат само за стъпало към друг живот след прераждането на душата, но досега никой не се е върнал от оня свят, за да потвърди дали това е така. Затова, докато се радваме на живота, не е зле и да се запознаем и с някои факти за смъртта.

Крадец с пловдивски мотор отмъкна резачка! Познавате ли го? (ВИДЕО)

Опитен крадец отмъкна резачка от цех за дървообработка в град Лъки, сигнализира очевидец. Кражбата е станала преди няколко дни, а ловкият апаш е избягал от местопрестъплението със син мотор, марка Симсон с пловдивска регистрация.

Веселин Марешки: Разпознавате ли Цачева като своя „майка”

По думите му България и хората й не са били унижавани толкова яростно, колкото през последните дни

Марешки: Разпознавате ли Цачева като своя „майка”?

По думите му България и хората й не са били унижавани толкова яростно, колкото през последните дни

Хората знаят кога ще дойде краят им - 72 часа преди смъртта. Ето как да разпознавате, дали е дошло време

В човешката природа е да се страхува от смъртта и е трудно да се говори за това или да присъстват на нейното настъпване. Въпреки това, може би тези, които умират, по-добре могат да разберат смъртта от нас и не може да се утешават, пише zajenata.bg.

Познавате ли тази измамница: Броди из Пловдив, краде пари за болно от левкемия момче (СНИМКИ)

Полицията в Пловдив търси съдействие от гражданите за разкриване кражба на парични дарения за лечението на болен пловдивчани. На 12 април млада жена заблудила служители на търговска верига „Кауфланд” на ул. “Брезовско шосе” в Пловдив, че е представител на ангажираната с благотворителната кампания фондация „Кауза Ники” и взела кутията с дарени пари. Измамницата е представила фалшиви документи и е излъгала работниците на магазина.