26.10.2016

Налазва ни студ с "гарнитура" бурен вятър

Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще е малко над средното за месеца. Днес облачността ще е променлива и ще е почти без валежи. Ще бъде ветровито с умерен, временно и силен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са от 4...

Още

Студът е тук, дойде в гарнитура със силен вятър!

Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще е малко над средното за месеца. Днес облачността ще е променлива и ще е почти без валежи. Ще бъде ветровито с умерен, временно и силен вятър от запад-северозапад.

Крехко телешко с картофена гарнитура

Днес ви предлагаме една уникална рецепта за крехко телешко с картофена гарнитура. А за да не губите излишно време, може да печете едновременно месото и картофите.

Зимата не можем без нея: мажа върху филийки, използвам за гарнитура или просто я хапваме с лъжица. Чудна патладжанена икра!

Сигурно и вие затваряте патладжани за зимата. На нас са ни любими. А тази рецепта е просто божествена - става за предястие, гарнитура или просто си го хапвате от бурканчето върху филийка!

На Рожен 4 наденички с гарнитура 34 лева!

Пловдивско семейство, присъствало на събора в Рожен, се оплака, че буквално са били одрусани да платят огромна сметка за скромен обяд, който са си поръчали на едно от множеството капанчета, разположени около сцените, пише Марица. "Двамата със сина...

Разкошно пълнено пиле с ориз и гарнитура от картофи

Искате да направите хубаво пълнено пиле с ориз за вечеря? Вижте тази разкошна рецепта, с която със сигурност няма да останете гладни.