22.10.2016

Скандал и мизерни условия изгониха Хасан и Ибрахим от София

Виртуозните пианисти Хасан и Ибрахим напуснаха София. И то само след 7-дневен престой! Близнаците пристигнаха в столицата в средата на септември, тъй като бяха приети да учат в Национално музикално училище "Любомир Пипков". Софийското им приключение продължи изключително кратко, тъй като момчетата били изключително разочаровани от условията в учебното заведение, пише в. България днес.

Още

Прогониха Хасан и Ибрахим от София

Виртуозните пианисти Хасан и Ибрахим напуснаха София. И то само след 7-дневен престой! Близнаците пристигнаха в столицата в средата на септември, тъй като бяха приети да учат в Национално музикално училище "Любомир Пипков". Софийското им приключение...

Хасан и Ибрахим се преместиха в София

Близнаците пианисти Хасан и Ибрахим официално стават столичани! Малките виртуози са взели окончателното решение да напуснат родния си град Шумен и да заживеят в София. "Синовете ми се колебаеха между Варна и София, но в крайна сметка решиха да отидат в столицата. От есента те ще учат в Националното музикално училище "Любомир Пипков",

Промяна! Хасан и Ибрахим напускат родителите си

Близнаците пианисти Хасан и Ибрахим официално стават столичани! Малките виртуози са взели окончателното решение да напуснат родния си град Шумен и да заживеят в София, пише в. България днес.

Шумен се прощава с малките си виртуози, Хасан и Ибрахим напускат родния си град

Виртуозните пианисти Хасан и Ибрахим напускат родния си град Шумен и ще заживеят в София или Варна. Това разкри техният баща Дениз Игнатов, цитиран от "България днес". Малките близнаци са се представили феноменално на изпитите за кандидатстване и са получи отлични оценки. Сега остава да решат дали искат да продължат образованието си в музикално училище в столицата или в морската столица.