29.03.2017

Ангел, Адриана и Джамайката пеят "А ти си марка"

Новото поп фолк парче само в студиото на "Часът на Милен Цветков"

Още

Джамайката ще пее на арабски шейхове!

Един от най-актуалните певци, чиито песни стават хитове от раз, ще пее на шейхове в Дубай. Джамайката стяга куфарите за Дубай, където ще изнесе няколко концерта пред богаташи. 

Всеки може да си поръча марка по свой вкус от "Български пощи"

"Български пощи" ЕАД предлага услуга за изработване на пощенска марка, като потребителят може да поръча сам изображението, например портрета си, при това на достъпна цена, се разбира от съобщение на институцията. Услугата се нарича "пощенска марка с персонализирана винетка" и представлява пощенска марка с допълнителна част (винетка), в същия размер и формат. Тя е отделена от марката с перфорация, без номинална стойност и съдържа изображение (лого, снимка, текст и др.), заявени от физическо или...

Обща пощенска марка на България и Израел

  Заместник-министърът на транспорта, информационните технологии и съобщенията Валери Борисов, заместник-министърът на външните работи Христо Ангеличин и посланикът на Държавата Израел Ирит Лилиан, валидираха пощенска марка. Това е първото съвместно пощенско-филателно издание между двете държави, съобщава БГНЕС. „Пощенските администрации на България и Израел са избрали един красив символ за общото филателно издание. Птиците са един от малкото универсални образи на свобода, мъдрост и щастие за всички религии и народи по света“, каза по време на церемонията заместник-министър Валери Борисов. По думите му, белият щъркел, който украсява съвместната марка, прелита всяка година между географските ширини на България и Израел. Заместник-министър Валери Борисов каза още, че съвместните издания са най-подходящият начин за отбелязване на традициите в отношенията между страните и техните народи. Той припомни, че в България през 1992 г. бе издадена марка на тема 500 години от заселването на сефарадските евреи в България, а през 2003 и 2013 година българското маркоиздаване отбеляза годишнини от спасяването на българските евреи.

Samsung е марка номер едно в Азия за пета поредна година

Samsung винаги са били лесно разпознаваема марка и такава, предпочитана от много хора по света. И въпреки това никой не е предполагал, че позицията на гиганта на пазара ще бъде такава, каквато е днес. Yonhap News Agency докладват, че според проучване корейският производител е марка номер едно в Азия тази година. Проучването, озаглавено Asia’s Top 1000 The post Samsung е марка номер едно в Азия за пета поредна година appeared first on Smart News.

Най-известният пилот на Lamborghini създаде своя марка (СНИМКИ)

Дългогодишният тестови пилот на Lamborghini - Валентино Балбони, анонсира своя собствена марка. Тя ще предлага уникални аксесоари именно за моделите на италианската марка, която е част от германския концерн VW, пише investor.bg.

Пощенска марка влезе в Гинес – пропътува 5 милиарда километра

Пощенската марка „Pluto: Not Yet Explored“ сигурно е в мокрите сънища на всеки филателист. Малкото парченце хартия официално си завоюва рекорд на Гинес, след като пропътува над 5 милиарда километра The post Пощенска марка влезе в Гинес – пропътува 5 милиарда километра appeared first on IDG.

Знаменита марка автомобили се завръща в Германия!

Ръководството на възродената германска марка Borgward обяви предстоящото завръщане в историческата се родина. Компанията започва изграждането на завод край Бремен, в който ще се произвеждат автомобилите със същата марка, съобщава actualno.com

Китайската "Джили" и "Волво" ще променят автомобилния свят с нова марка

Китайският производител на автомобили "Джили ауто груп" (Geely Auto Group) и притежаваната от концерна шведска луксозна марка "Волво" пуснаха концептуален автомобил, който бележи лансирането на нова автомобилна марка. "Линк енд ко" (LYNK & CO) има амбицията да промени правилата в автомобилната индустрия. Моделите на компанията ще се проектират в Швеция, като бизнесмоделът разчита на персонализирано обслужване, пълна дигитализация и свързаност с околния свят. Плановете са автомобилите...