22.10.2016

Само 2 дни след раждането актрисата Блейк Лайвли уважи сватбата на асистентката си (СНИМКА)

Неуморната и чаровна холивудска актриса Блейк Лайвли на 30 септември стана майка за втори път. НО два дни след раждането, тя беше забелязана на сватбата на своята асистентка и приятелка Джесика Шнайдер.

Още

Актрисата Блейк Лайвли показва перфектна форма след второто раждане (СНИМКИ)

Блейк Лайвли и Райън Рейнълдс за втори път станаха родители на 30 септември тази година. Като истинска звезда Блейк показа, че е умее да поддържа формата си винаги, пише Elle. През изминалия уикенда те изкарали свободното си време в ресторанта на приятели. Актьорите побързаха да споделят снимки в Instagram от приятните моменти.

Блейк Лайвли стана една щастлива майка за втори път!

Блейк Лайвли стана една щастлива майка за втори път!

Блейк Лайвли кара сърф сред акули

В напрегнатия трилър "Опасни води" Нанси Адамс (Блейк Лайвли от "Клюкарката") търси утеха след смъртта на майка си. Студентката по медицина намира душевен мир върху дъската за сърф и открива това, което търси - уединен плаж, който е бил специално място за покойната й родителка. Въпреки че знае колко е опасно да сърфира сама, тя рискува, след като спътникът й я зарязва. Дори се обажда у дома на семейството си - че е попаднала там, където трябва. Но там се озовава в ловния район на голяма бяла аку...

Звездният ни рожденик: Блейк Лайвли на 29

Вижте по-малко известни факти за актрисата

Блейк Лайвли против натиска за външния вид на майките

Американската актриса Блейк Лайвли не се радва, когато й правят комплименти колко бързо се възстановила фигурата й сред раждане. Звездата, която очаква второ дете, смята, че такава оценка е несправедлива спрямо всяка една майка, която е дала живот на нов човек. Това съпругата на Райън Рейнолдс заяви в австралийско сутрешно шоу, пише Ace Showbiz. Журналистът отбелязал прекрасната физическа форма на Лайвли във филма „Плитчина“, в която тя се снима няколко месеца след раждането на първото си дете, дъщерята Джеймс, която е вече на две годинки. “Много е несправедливо, че това толкова се превъзнася. Аз смятам, че женското тяло след раждането е нещо удивително“, сподели актрисата. Според нея жените не трябва да бъдат подлагани на никакъв натиск за по-бързо връщане към „дородилните размери“. “Все пак ти не може веднага да бъдеш готова за показ на бельо от „Виктория сикретс“, защото току-що си осъществила невероятното чудо на живота. Тоест родила си човешко същество. Много бих искала именно това да се прославя”, настоя звездата. /БГНЕС

Холивудската актриса Блейк Лайвли иска голямо семейство

Блейк Лайвли очаква скоро да роди второ дете от съпруга си Райън Рейнолдс, но е уверена, че двойката ще има и други деца, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от "Дарик". 28-годишната Лайвли заяви в предаването "Днес" на телевизия Ен Би Си, че би искала семейството й да е голямо. Тя има четирима братя и сестри, а той - трима братя.